Nuffnang Gadget

October 4, 2010

U & Me Raya Together2 Contest...

wah semangat ni nak join contest lagi.. mentang-mentang dah menang tadi haha... kali ni alycia nak join U & Me Raya Together2 Contest organised by MamaRifqy ... kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni klik kat SINI ... tarikh tutup adalah pada 5 Oktober 2010 (esok lah tu).. sempat lagi ni sesiapa yang nak join...

okay, nilah piccas raya together2 alycia dan my luvly son = Adam...

picca ni diambil masa kami nak pergi jalan-jalan raya 1 Syawal haritu... semangat okey nak jalan sama-sama... sebab dah pakai baju sedondon... tengok, adam dah pakai kasut takmo jalan pulak.. habis kedut-kedut baju mama... (okay ke explain macam ni puan penganjur hehe)...

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

♥MAMA♥ said...

hihiii comam comammm! gud luck ek

chugie said...

cantik berbaju purple tu.. good luck!

mekchu said...

ece ce ce ce.. sejak dah menang ni bersemangat nak join.. bagus bagus.. iron punya lah lama kan, nak kedut kejap je.. eh, good luck

CatlinaFly said...

cumel..good luck!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tomei...sweet gambo ni...good luck k

~~@lyci@~~ said...

tq smua.. gud luck to me ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com