Nuffnang Gadget

October 19, 2010

Weekend Tanpa Papa...

weekend haritu kami tanpa papa di sisi ... papa malam Jumaat lagi dah bertolak ke Johor Bahru... ada job weeding with JiwaNakal's ... so, macam biasa kalau papa takde di rumah, mama dan Adam balik rumah nekma... petang Jumaat lepas kerja terus balik rumah nekma... nasib kampung mama dekat ajer... kat Mantin... so, Putrajaya - Mantin dalam 45 minit perjalanan... best wooo balik rumah nekma, sebab nekma masak best2 hehe....

hari Sabtu tu ada majlis Hari jadi anak ibu a.k.a pengasuh Adam.. so kami dari Mantin datang Putrajaya balik... bawak nekma sekali... rasa macam pergi balik ke Alamanda jer dari Mantin ke Putrajaya tu... haha pembongaklah kau alycia... mentang-mentang lah rumah ngan kampung dokek2...

... Adam with kakak2nya ... yg kiri tu Aleeya (besday gurl)... sebelah tu Aleesya ...

... kek Besday ...

... kakak tiup lilin .. hapy besday to Aleeya yg ke 7 tahun ...

... time orang sibuk2 tiup lilin, Adam nyorok belakang kusyen... susah betul nak suruh posing ramai-ramai... ish, camne lah nak celebrate besday Adam taun depan ni...

balik tu kami singgah Giant Nilai jap... teman nekma beli barang dapur...


papa balik Putrajaya hari Ahad malam... penat okay dari petang Adam tunggu papa ... sehari tak nampak muka papa pun dah sibuk tanya papa... papa ... sampai malam pun ngigau-ngigau panggil papa ... papa balik ajer, terus peluk.. pastu tak bole berenggan dengan papa... dengan mama pun dah tak heran dahh.. eksyen, papa dah balik...

... nilah buktinya... ajak papa masuk bilik mainan dia... pastu suruh papa bacakan buku ni haha... siap baring-baring kat lengan lagi... elehhh, mama x jeles pun huhu ...

this week pun tanpa papa lagi... papa ada outing kat Melaka huhu....

berminat nak tengok foto-foto en ajip.. klik kat SINI ... bolehlah book as Official Photogh hehe ... mama pun masyuukkk dapat komisen hehe....

a.L.y.C.I.a


5 yang komen:

Farra Dhelina said...

ewahh manja dgn papa dier..melepas rindu ye adam?

mekchu said...

2 hari lepas pun baru ke giant nilai.. menarik sbb byk kedai baru bukak dpn tu termasuk ayam penyet!! harus di coba..
eleh papa adam, ingat kita jeles ke?? (ayat jeles..) hahaha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ololo, ciannyer adam..
takpe kejap aje tu..
tp minggu ni papa alya coti..
mommie epi, ringan sket tugas mommie, hihihih.. =)

Lily Riani said...

would you be interested in my give-away.

http://lilyrianitravelholic.blogspot.com/2010/10/pua-give-away.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

happy birthday...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com