Nuffnang Gadget

November 15, 2010

5 Bintang...

apa yang 5 bintang ni... tetiba ajer alycia cakap pasal 5 bintang... sebenarnya Khamis lepas alycia mewakili Kementerian alycia ke Seminar Media Sosial di One World Hotel, Kuala Lumpur... oh ya, alycia memang jarang cerita pasal kerjaya alycia di blog ni... bagi sesiapa yang tak tau tu alycia bekerja di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA), Putrajaya ...

dan kaitannya dengan 5 bintang kat sini adalah laman web MOA telah berjaya memperoleh 5 bintang dan menerima Anugerah 5 Bintang Malaysia Government Portals and Websites Assesments 2010 ... dan kami orang di belakang tabir mestilah bangga dengan pencapaian ni... memang susah tau nak dapat ... daripada 1, 145 portal dan website, hanya 56 website sahaja mendapat Top 10 ... dan MOA adalah antaranya... kalau nak melayari website MOA, bolehlah klik www.moa.gov.my...

... boss alycia yang ambik anugerah ...

... semua bergambar beramai-ramai ...

... orang belakang tabir pun nak interframe ...

... bergambar bersama boss ...

... yesss, masa yang ditunggu-tunggu ... makan time ....

dan bila berblogging ni, baru jugak tau ada antara rakan blog tu yang di bawah kementeriannya yang sama... antaranya adalah Catlina daripada Jabatan Perkhidmatan Veterinar... so, mana tau antara korang ada jugak yang sama kementerian dengan alycia kan... oh, kecikkan dunia ni.. pimaipimaitangtu jugak....


p/s : esok alycia dah cuti... tapi Khamis & Jumaat alycia kerja... korang cuti lama ker??

Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua!!

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

Faryza said...

alahaiii sweet nye tudung ngn baju..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat bergambo dengan boss tu dalam majlis yang grand, tahniah k...cantik tudung...

~~@lyci@~~ said...

faryza & anje :
hehe.. tudung murah jer ni.. ramai pulak yg cakap lawo ;p

Farra Dhelina said...

tak cuti pon..1 hr tu je laa..hikss..

seronok tgok org keje gomen ni..haiii bila la dpt rezeli keje gomen ye...

chugie said...

wah.. syoknye.. selamat aidiladha juga..

mizz-siti said...

tahniah untuk uols atas kejayaan website MOA...

mekchu said...

portal n9 lagik 4 markah je nak 5 bintang.. dah janji ngan dato SS thn dpn.. huhuhuhu..

CatlinaFly said...

wah tahniah :)...hehehehe namaku disebut di sini ahaks...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com