Nuffnang Gadget

November 2, 2010

Contest Gambar Percutian Yang Menarik Lagi Tertarik...

Nama Contest : Contest Gambar Percutian Yang Menarik Lagi Tertarik

Organiser : Kojah

Tarikh tutup : 5 November 2010

nak tau lebih lanjut, klik kat SINI ...

gambar percutian yang dipilih ...
;
;
;
;
;
;

Kenapa gambar itu yang anda suka??
sebab gambar tu nampak saya seolah-olah berada kat oversea ... kalau saya buat Ucapan Salam Aidilfitri dari Perantauan pun orang boleh percaya lah hahaha... padahal saya bercuti kat Colmare Tropicale, Bukit Tinggi ajer hehe (okay tak explain camni cik penganjur)...

saya nak kebaya dari bandung yeyeye!!

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah memang tertarik gitu...cayok2

~~@lyci@~~ said...

anje:
tq ;)

mekchu said...

good luck.. nak masuk jugak.. tp KIV dulu.. mntak2 tak lupa

LyNn HaMzAh said...

bestnyer...nak try juga la...good luck yer alycia...

ibuayahdamia said...

good luck dear...memang dah macam kat over sea pun..hehe

CikSembang said...

akk pun ada gambar kat spot yg sama.. chantekkk.. kenapa tak link kat blog hakak..tak baik tau

Nurul Aima Hj Kaim said...

ha ah la..dengan fesen mcm tu mmg mcm melancong kat luar negara la I LIKE :)..all the best

kojah said...

thanks...tunggu keputusan penganjur...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com