Nuffnang Gadget

November 22, 2010

Nak Hadiah Tak???

--- STICKY POSE ---
--- ENTRY BARU DI BAWAH YER ---

okay... harini alycia dengan senang hati nak bagi hadiah kat korang... nak hadiah tak (sila angkat tangan cepat)... senang ajer... cuba tengok Blog Hits alycia kat bawah ni....
;
;
;
;
;

okay, sekarang no yang alycia capture adalah 19970 kan.... ok, korang yang dapat capture Blog Hits alycia yang ke-20102 ... alycia ulangi 20102 .... cepat-cepat printshot bloh hits tersebut dan emaikan kepada alycia di alamat deqya2000@yahoo.com .... senang ajer kan... apsal lak 20102 ... sebab alycia rasa 20102 tu unik .... kan kan kan ...

okay, alycia ulangi langkah-langkahnya :

1. nampak ajer Blog Hits alycia 20102, terus-terus print shot blog hits tersebut... nak guna henpon bole, nak guna button print screen kat pc boleh...

2. emailkan pada alycia dialamat deqya2000@yahoo.com

hadiahnya.... takdelah mahal... yang penting alycia sentiasa menghargai korang yang berkunjung ke blog alycia... BIARLAH RAHSIA dulu hadiahnya yer hehe...

gud luck yer !!

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

mama tisya said...

akan cuba :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

insyallah..kalau ader rezeki...kot2 dapat no tu..hehe

mekchu said...

itu nombor paksi simetri kan.. hehehe..

chugie said...

yeay! nak try capture gak lah!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com