Nuffnang Gadget

November 25, 2010

Posto.. posto....

pagi tadi dapat panggilan dari admin... cakap ada posto posto ... dengan segera alycia pergi ambik...

... inilah bungkusannya ... siap ada perkataan KACA lagi ... suruh posmen tu hati-hati hehe ....

... ada jugak yang kena jadi model pegang bungkusan... tapi model ni takmo tunjuk muka huhu ...

korang rasa apa yang alycia dapat??? dari siapa ???

jawapannya ....

jeng jeng jeng ...
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

tadaaaaaaaaaa....

;
;
;

... set lilin aromaterapi yang sangat suwitttt... kiut-miut ... so comeyyy ...

dan hadiah ini adalah dari Pelangi ... yang sudi memberikan hadiah bagi follower bertuah Blog Pelangi ... terima kasih yer pelangi... alycia suke sangat-sangat ... oh, terharunya ada orang sudi bagi hadi comey macam ni ....

... tuan blog nak posing dengan hadiah ...

dan hadiah itulah pun selamat berada di sini ....

... ruang koleksi perhiasan saya ... nak bawak balik tapi takde almari hias ... kalau letak atas meja silap-silap nanti Adam buat jadi mainan dia huhu ...

thanks again yer Pelangi... ish, senyum sampai ke telinga harini ;)

Pengumuman :

Semalam papa & Adam dalam Top 25... harini Papa & Adam dalam Top 10 pulak dalam Papa & Baby Contest kategori hansem Boy... alhamdulilah... berdebar-debar pulak nak tunggu keputusan esok.. chayok-chayok papa & Adam... nak tengok result klik SINI ...

double happiness harini ;)

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

chugie said...

wow bestnye dapat hadiah lagi..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantiknya nak gak leh tak, tahniah ek adam top 10 contest cute mom...cayok2

Faryza said...

best nye hadiah dia..

Faizaharis2 said...

wahhhh....cantek... elok2 kang terbako...hehhe

~~@lyci@~~ said...

trima kasih smua.. doakan utk Adam n papa.. chayok2 ;)

damha said...

cantik adiah tu..nampak keantikannya.....

~~@lyci@~~ said...

damha :
mmg cantik.. comey sgt..

mummy_ayu said...

cantik....ayu pun kalu brg2 sensitif mcm nie..better letak kat opis..dr kat umah, jadi brg mainan budak bertuah 2 org tu..

nabilla syima said...

sorry2...baru hrni dpt terjah blog kwn2...tq jgk sbb suka hadiah ni ye...ni nak kasi award plk..sila lah amik ye...
http://pelangihidupkami.blogspot.com/2010/11/dpt-award.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com