Nuffnang Gadget

November 22, 2010

Siapakah Yang Bertuah Itu...

nampaknya dah ada orang yang berjaya capture Blog Hits 20102 tu...
nak tau tak siapa yang bertuah tu... tapi sebelum tu alycia nak bagitau dulu, ada 2 orang yang berjaya capture blog hit tu... mungkin agaknya view blog pada masa yang sama... so, to be fair , alycia bagi dua-dua yang berjaya capture blog hits tu... jom kita tengok siapakah gerangan yang bertuah tu...

yang pertama : nurezzat

yang kedua : amoi80

tahniah kepada nurezzat dan amoi80 kerana berjaya capture blog hits alycia ... insya allah, hadiah akan menyusul sedikit masa lagi ... tunggu yer... kasi suprise dulu hehe... terima kasih lagi sekali kerana sudi mengunjungi blog alycia ni... kalau ada rezeki, alycia akan bagi hadiah lagi...

tocetoce semua !!

a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

chugie said...

tahniah tuk yg menang.. x sompek nak kejar no tu!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala camne leh terlepas pandang ni...adoyai...nanti wat lagik ek...tahnaih untuk pemenang

~~@lyci@~~ said...

chugie:
bila time wat camni, laju jer trafik kan hehe..

mama:
insya allah.. tq kerana bg support ;)

ibuayahdamia said...

tahniah kpd yg bertuah...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com