Nuffnang Gadget

November 2, 2010

Sikit Lagi Ni ...

ish ish... tadi cek Nuffnang current eraning alycia lagi sikit nak mencecah 100... sikit lagi ni ...


dah sampai 100 nnati bolehlah cash out kan... nanti boleh beli Tudung Fareeda heheh...


berangan nak masuk Pencarian Model Tudung Fareeda muahaha....


kawan-kawan, nanti nampak iklan kat blog alycia tu tolong klik ekkkk... cepat sikit alycia dapat cash outkan hehe ... jeles tengok ramai yang dah cash out kan duit Nuffnang... ada jugak kebaikannya berblogging ni kan... selain dapat menambah kenalan, dapat tambah pendapatan...

... belum dapat pakai tudung Fareeda, dapat pakai tudung Rozita Che Wan jadilah ... eh, apsal ekk tudung ni jadi Tudung Rozita Che Wan.. dia bukan pakai tudung kan... bagilah nama Tudung Alycia ... kan sedappp hehhe...

tq in advance u alll ... sayang u all.... mwahhhh....

a.L.y.C.I.a

12 yang komen:

mama tisya said...

caiyok2..lps ni bergaya ngan tudung fareeda la ye

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

banyaknya nuff dia...kita baru RM3 lebih huhuhu lama lagi rasanya nk cecah 100 tu..
wahh pas ni leh jadi model tudung fareeda lak hihihi

Kancilbiru said...

RCW yang dapat nama...hehe...tudung fareeda tu mmg cantik kan...

ita cutevirus said...

alycia buat le jenama tudung alycia...
gerenti meletup..
kalah tudung fareeda....

Jemari Seni said...

Sikit lagi tu! Insyaallah merasa la pakai tudung Fareda.

Cyda Acme said...

wahhh .. leh banje makan nih .. hu3

LyNn HaMzAh said...

mcm lebih kurang jer kita punya duit tabung...hehehehe...lynn pun x cash out lagi...

mekchu said...

dah kluar je iklan, bg tau.. mekchu akan laju2 gi klik LIKE itu.. mcm2 nama tudung skang.. sib baik x de tudung fasha sandha kan.. hehe

~~@lyci@~~ said...

mama tisya:
huahua.. xsabar nk beli tudung fareeda ;p

adlin:
lama jugak nk kumpul duit byk tu tu.. xpe, chayok2..

kancilbiru:
hehe.. sbb RCW lawa kott..

ita:
haha.. ada ke org nak taja tudung alycia muahaha..

~~@lyci@~~ said...

JS:
insya allah..

Cyda:
haha..

Lyn:
ohhh.. sama byk ekk.. jom sm2 kita cash kan..

mekchu:
mesti2.. suh kwn cpt2 klik LIKE hehe.. eh, ada ke org nak beli tudung fasha sandha ;p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyaknya...tahniah k...leh beli tudung nampak la ape hasilberblogging kan...

~~@lyci@~~ said...

anje:
betul2.. nak beli yg nmpak something utk kenangan..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com