Nuffnang Gadget

November 12, 2010

Terimakasih Pelangi...

aikkk, apsal pulak tetiba harini alycia nak bercakap pasal pelangi... harap korang jangan salah sangka... bukan pasal pelangi yang keluar lepas ujan tu, yang colorful tu... tapi ni nak cerita pasal Blog Pelangi...

petang tadi masa alycia tengok blog tetiba ada komen di shoutbox alycia :

Nabillasyima : hai... sila g blog sbb akak followers bertuah blog pelangi...

alycia pun pelik, apsal pulak kan... terus terjah Blog Pelangi ... oh, rupa-rupanya ....
tadaaaaa.....
;
;
;
;
;

... alycia terpilih 3 orang follower bertuah blog Pelangi ... nak tengok kilik SINI ...

Pelangi pilih berdasarkan tarikh lahir anak Pelangi pada 8/10/09 ... so, no bertuah adalah 8, 9 dan 10... uihhh, memang terharu... rezeki di hari Jumaat ... patutlah malam tadi gatal-gatal tapak tangan ajer hehe.... rupanya nak dapat rezeki...

alycia pun tak ingatlah bila alycia jadi follower blog Pelangi... sebab kadang-kadang bila kita terjumpa atau blog walking satu-satu blog, baca entry yang tetiba rasa best... terus jadi follower... memang takde niat pun nak dapat hadiah ke apa...

apa yang menariknya blog Pelangi??
ofkos lah macam lain-lain mummies blog, mesti banyak bercerita kisah kehidupan sefamily, kisah anak-anak... macam tu jugak blog Pelangi... suka tengok Aliff Syahmie yang comeyyy... geramnya.. rasa nak cubit pipi...

harap lepas ni kita akan lebih dekat... keep in touch di alam maya yer... mana tau suatu hari boleh bertentang mata... macam blogger-blogger yang lain....

Terimakasih daun keladi Pelangi...
Lain kali ada rezeki bagi lagi... hehe


a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

chugie said...

wah.. tahniah!!

nabilla syima said...

hihihi..tq ye...
jgn lupa kasi alamat,no tel ngan nama penuh..leh cpt2 plangi pos hadiah nya....

mekchu said...

rejeki lagik...

LyNn HaMzAh said...

wah...bestnyer...tahniah yer...

~~@lyci@~~ said...

alhamdulilah.. rezeki nak raya hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah ye...

~~@lyci@~~ said...

anje :
tq ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com