Nuffnang Gadget

November 24, 2010

Top 25...

Adam dan Papa tersenarai dalam Top 25 Papa & Baby Contest kategori Hansem Boy anjuran Cute Mum .... chayok-chayok... Result tengok kat SINI ...


ni piccanya kasi zooming skitttt...
;
;
;
;
;


tahniah kepada semua yang berjaya dan gud luck to Papa and Adam !!

nota kaki : sorry sebab tak dapat update blog as usual sebab kamera takdok... adik alycia pinjam... so, bila blogger takde kamera rasa macam mandi tak basah, makan tak kenyang muahaha ...

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
tahniah alycia..
jom join contest anjuran blog sy juga
nnt dtg jenguk kt blog sy ye ;)

Faryza said...

salam.. tahniah dadam n papa..
jom join contest sy


http://faryza27.blogspot.com/2010/11/contest-teka-kereta.html

Elin said...

congrat :)

Jemari Seni said...

Tahniah utk Papa dan Adam..
Apa la yg Adam gelak tu? sengih habis hehehehhe comel!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah k...so sweet la gambo tu ape la yang adam suka sangat tu sampai ketawa nampak gigi

~~@lyci@~~ said...

ayu :
tq... ada contest ekk.. ok, nnt alycia jenguk.. tq inviting me yeah ;)

faryza:
tq :) ada contest?? ok, akn jenguk..

elin :
tq ;)

JS:
tq JS.. ntah, time ni papa dia buat lawak hello2 dia.. tu yg gelak sakan tu..

Mama:
tq mama...

chugie said...

tahniah!!

en_me said...

sonoknyerr masuk kontest tewww..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahnaih dapat top 10 palk

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com