Nuffnang Gadget

December 23, 2010

Aktiviti With Geng Merayap...

slalu jugakkan alycia sebut Geng Merayap, Geng Merayap ... tapi apa geng merayap ni ... actually Geng Merayap ni adalah geng alycia kat opis ni ... dulu kami semua satu opis masa alycia mula-mula pindah ke sini ... tapi sekarang ni dah tinggal alycia sorang ajer kat opis ni sebab masing-masing dah tukar opis lain sebab naik pangkat ... tapi masih dalam kawasan Putrajaya lah... macam mana boleh tertubuh geng merayap ni... secara kebetulan sebab bila time keluar makan, time berjimba-jimba mesti muka yang sama... so secara automatik jadi satu geng bas sekolah ...

disebabkan kami semua dah tak duduk satu opis, so hari Jumaat kebiaasaanya adalah hari untuk kami together2 .... macam hari Jumaat entah minggu bila ntah... lame tak upload picca ni... ikut selera Mak Buyung = Mona yang nak makan Fish Manhattan... so, layan...

... inilah kami semua Geng Merayap ... eh, ada sorang lagi tak dapat datang = Cik Puan Tinihani ...

... inilah dia Cik Puan Tinihani... dia ni sekarang cuti belajar... sambung master ... time ni dia ada kelas tak dapat datang ... Cik Puan Tinihani lah yang jahitkan tee Adam dulu tu ...

... ni berempat pulak ... dari kiri Lala, Ct, Ieta dan Mona ... sekarang ni Mona = mak buyung.. pasni Mona pas baton kat sape tak tau lah kan ....

... opssss, tuan blog nak masuk jugakkkk ....

seronok geng dengan depa ni ... lagi-lagi kalau dapat jumpa sesekali kan, memang seronok ...macam-macam gosip ... tahun depan nak buat acara berjimba-jimba lagi ... Mona, kau larat ke takkk... tak larat kena tinggal hehe ...

oh ya... sekarang ni pun alycia dah ada jugak geng setema kat sini ... walaupun tak seopis, tapi kami kamcing gakkkk... citarasa sama ... nak beli tudung sama... nak tempah baju sama .... nilah geng setema alycia ....

... see, kes beli tudung sama-sama ... tudung pun nak-nak sama ajer design ....

harap-harap lepas ni akan bertambah lagi geng-geng alycia ... especially yang blogger-blogger ni ... masih ramai yang belum jumpa bertentang-mata kan... ada beberapa ajer dah pernah jumpe .. nanti alycia buat entry geng blogger yang pernah jumpe pulak yer ....

terima kasih korang sudi jadi geng alycia...

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

LyNn HaMzAh said...

tudung alycia cantik la...beli kat mana?

ieda said...

waaa ramainyer geng merayap nie .. suke2 kalau dpt ramai2 mcm nie .. sesekali mcm nie kan :)

chugie said...

bestkan kalau ade geng merayap, lelebih lg kalau geng tu ramai.. memang macam2 aktivi bleh buat!

~~@lyci@~~ said...

lyn :
dah ada entry pasal tudung kat atas ;)

ieda :
syukur diketemukn kwn2 yg best camni..

chugie :
tulah.. bila dah ramai mmg mcm 2 xtiviti bole buat..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik la tudung tu, kita pakai yang biasa je beli kat pasar malam RM10, kalo beli takut tak sesuai dengan muka...kalo alycia tak pe la memnagtantek

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com