Nuffnang Gadget

December 13, 2010

Atttention To Mr Anon dan Chugie...

oh... ingat lagi tak pasal entry jawapan Pulau Ketam tu... ada 2 jawapan tepat yang diterima :

alycia dah mintak mr Anon tu declare kan kat sini diri dia... tapi sampai sekarang tak declare pun... so, secara automatik HADIAH akan diberikan kepada Chugie .... so, Chugie, awak dapat HADIAH ... tapi hadiah belum ada lagi ... sebab alycia dah janji nak bagi hadiah ole-ole dari tempat holiday yang kami nak pergi hujung bulan ni... so, tungguuuu apa hadiahnya... Chugie boleh emailkan nama, alamat & no telefon dulu kat alycia ... email deqya2000@yahoo.com ...

korang tekalah mana alycia nak pergi hujung bulan ni... klu = tempat mandi-mandi... eh, teka lagi hehe ...

oh ya, hadiah untuk capture Blog Hits 20102 tu pun dah di poskan kepada pememangnya iaitu nurezzat dan amoi80 ... so, inilah hadiah yang dia orang dapat ...

... shawl pelangi dan fridge magnet dari Pulau Ketam ...

harap korang semua suka hadiah yang tak seberapa dari alycia ni ... tq kepada smua yang rajin singgah di blog alycia ...

pstttt ... tunggu Giveaway dari alycia yer..

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

chugie said...

yeay.. kite menang ke? ekekek..

nanti sy email ek.
wah, de teka2 lg ke?
nak teka lagi lah..

alycia akan mandi manda ke Marina covers lumut.. suka2 je teka ni ahahah:))

LyNn HaMzAh said...

tahniah la yer...

Faizaharis2 said...

sinikkkk3....huaaaaaaaaa

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com