Nuffnang Gadget

December 16, 2010

Blog Baru ...

Dengan ini alycia umumkan alycia dah ada blog baru ...


blog yang khas untuk contest dan Giveaway ... so, start harini dah takde lagi dah Contest dan Giveaway kat blog Hot Mama Wannabe ni ... kalau sesiapa tag alycia join contest, boleh bgtau kat blog alycia ni pun takpe ... tapi alycia akan join kat Blog Contest...

hope lepas ni lagi semangat nak bercontest

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

mama tisya said...

hah kalo dh tegar contest,better buat blog khas..sennag tk campur2

ibuayahdamia said...

hehehe..senang cam tu kan..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bagus2 lepas ni leh semakin semangat join GA & contest k

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com