Nuffnang Gadget

December 29, 2010

Cerita Kawin Di Kuala Kangsar...

okay, entry sebelum ni alycia ada cerita kan pasal selamat sampai dari holiday cuti-cuti Malaysia... sebenarnya alycia mengantar rombongan pengantin = sepupu alycia ke Kuala kangsar.... so, dah alang-alang ke sana destina holiday mestilah yang berdekatan kan... cuba teka kat mana... cuba teka... cepat teka korang....

okay, lupakan dulu kisah percutian tu... fokus dulu kat entry kawin-kawin ni ... lepas ni sebab dah tak bole berfesbuk dan berblog kat opis.... so entry pendek-pendek.... banyak gambar dari cerita haha.... sebab nak taip malam-malam cepat-cepat... senang esok nak auto publish hehe.... kang asyik melayan malam-malam taip blog, kang laki aku suh tido luar lak kang...

komeng ngaaaaaa....

jom layan piccas....

... time ni benti kat RnR Tapah ... masing-masing kebulur ... nasib bawak bekal ...

... mama & Adam ...

... inilah sepupu alycia = pengantin lelaki ...

... pasangan pengantin ... sweetkan ... tema hijau ...

... posing kat banner pulak ... sebenarnya diaorg dah nikah dulu lepas raya haritu ... so, ni majlis sanding pulak ...

.... inilah rombongan mengantar ... family alycia ... penuh pelamin... smua nak interpreme ...

... picca wajib posing with pengantin ...

... ni kami 3 beradik pompuan ... 2 mak dara hottt .... sorang ajer anak dara huhu ...

... lastly posing dekat banner b4 balik ....


ehhhhh, nanti ada lagi citer kawin-kawin ni... tunggu malam sok lak buat entry.... haha, kejam tak aku...

p/s : piccas mcm gelap skitt kan... sebab en ajip blum pandai setting baby baru dia ni... eh, ni pun blum cerita ekkkk... tunggulah entry malam lusa pulak... muahaha...

a.L.y.C.I.a

10 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

la kita senasib la alycia tkleh FB kat opis..abis kena blok semua kejam!! hehehe..my asben gak tkleh FB kat opis..FB dah kena block hihihi...
** suka tgk adam...makin encem la..

ieda said...

cantik tema ijooo sukeee :)

~~@lyci@~~ said...

adlin :
huhu.. same la.. kejam kan ..
eh, adam kn menantu anty hehe..

ieda :
suwittt kan..

LyNn HaMzAh said...

seronoknya gie wedding...lynn hujung tahun nie kurang jemputan plak...

Farra Dhelina said...

ctk nya mama adam yg 2nd pic tu.. :)

mekchu said...

en.ajib diharap jgn tertekan dgn tabiat isteri seorang blogger itu.. hahaha...

muka pengantin pompuan mcm elly mazlin skit2..

ibuayahdamia said...

wah...sampai ke kuala kangsar tu menghadiri jemputan...meriah nampak hijau

Reen Azreen said...

yeay..gmbar acu ade di sitoooo

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantik warna hijau tu, kita time kahwin dulu pun warna hijau gak

damha said...

hijau rona tema pengantin baru...rona alam yg mendamaikan n menyejukan mata yg memandang....spt dedaun menghijau segar...moga2 harum subur dihati utk pengantin tu...berkekalan hingga keakhir hayat....

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com