Nuffnang Gadget

December 20, 2010

Dah Ada Swiming Sut ...


wah, Adam dah ada swiming sut ... nak ke mana ni ...
aktivit cuti-cuti Malaysia hujung minggu ni ...

eh, nak ke mana kami ...
harap semuanya dipermudahkan olehNya ... amin...

tunggu yer wekend ni ☺

a.L.y.C.I.a

10 yang komen:

Farra Dhelina said...

wahh nk dalan2 lagi? bestnyaaa..slmt bercutiii

mekchu said...

zura!!!!!!!!!! sama ngan najmi....
hahahahahahahahaha... kan ke aku dah gelak besar ni.. semlm baru beli.. mlm td test kat dia

hahahahaha... gelak lagi ngko sbb suka sgt & terbayang muka najmi takmo bukak..

LyNn HaMzAh said...

jalan-jalan lagi yer...best betul la...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sonot la adam dapat berendam dalam swimming pool nanti ek, kemana holiday nya tu

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

kyra pun dlm proses mencari swimming suit ala seksi yg baru ni heheh alycian family weekend ni yea nk bercuti..kami lak weekend depan..harap semua berjalan dgn lancar amin..
adam hensem la bila senyum hehehe

ieda said...

alor2 cumei jer .. heheh
lepas nie adam kena belajar berenang lah :))

~~@lyci@~~ said...

farra :
tq dear ;)

mekchu :
wah yeke najmi dah beli.. cptlah upload picca najmi xmo bukak tu hehe..

lyn :
cuti2 mesia lyn ;)

anje :
xtau lah mcm mn nnt dia berendam.. takut xmo naik huhu...

adlin :
ohh, jln jgk yer..

ida:
tulah pasal.. dah plan adam 3 taun masuk clas swimming hehe...

Reen Azreen said...

tu dia...otomen taro....ahahahah...comey lah dadam nih

Anonymous said...

Adudai...anak papa cm OTOMEN lak rupanya..ahaha...


~aku yg gelak tgk gelagat Dadam~

Faizaharis2 said...

wahhhhhh adalmmmm.... acikkk nak pinjamm leh??

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com