Nuffnang Gadget

December 2, 2010

Gadis dan Beg ...


Gadis sangat lah haha.. sendiri mau ingat...

oh jemputlah ke MAHA 2010 dari 26 Nov - 5 Dis 2010 .. bertempat di Malaysia Agro Exposition Park Serdang .... dari pukul 10.00 pagi - 10.00 malam ... macam-macam ado ... nak tau lebih lanjut klik SINI ...

event kementerian kan, so kenalah support ... jadi pom pom gurl lah ;p

comey kan beg pink tu.. siap ada riben-riben lagi... eii geram... tak sabar nak pergi JUSCO bawak beg ni.. haha, takde motif..

a.L.y.C.I.a


6 yang komen:

Faizaharis2 said...

wahh wahhh wahhh.... pos laa sinik beg tu...hehehe

LyNn HaMzAh said...

nak satu...

LyNn HaMzAh said...
This comment has been removed by the author.
Cyda Acme said...

ooohh ko dah pg yek? aku last week akak aku ajak pg tp tak laratlah ... dgn si kenit 2org nih huhuhuh

damha said...

cutenye beg tu...dapat free ke atau kena beli barang baru dapat...he3333

~~@lyci@~~ said...

Faizah Haris :
hehe.. tuan blog pun ada 1..

Lyn :
alycia pun ada 1 jer..

Cyda :
aku pg dengan member opis.. buat rombongan cik kiah..

damha:
beg ni bukan free yer.. Beli 1 - 5 ringgit huhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com