Nuffnang Gadget

December 13, 2010

Gurls + Boy Day Out...

sebelum tu, apsal pulak tajuk Gurls + Boy Day Out?? sebab Gurls = mama, nekma & acu ... Boy = Adam hehe ... kejadian masa cuti Maulidur Rasul dulu... bapak main lama nak buat entry... bawak nekma & acu jalan-jalan Alamanda ... nekma nak cari baju nak pergi cuti-cuti malaysia hujung bulan ni...

papa pergi mana??? papa tak ikut sebab ada shoot weding... so, Adam kena ikut mama...

... sampai-sampai nampak majalah Upin Ipin... memang wajib beli.. kalau tak, kansel program nak berjimba-jimba... bila dapat buku Uppin Ipin terus leka ...

... Adam with Acu ...

... ni apa kes mama & Adam tak ready ni ... acu, sajer jer taww nak sabotaj mama ...

... ni time mama nak pergi test baju ... menangis kena tinggal dengan Acu ...

... ubat nak kasi Adam diam, terus letak kat sini huhu ...

adoi, banyak lagi ni entry tak buat ...

meh shortlistkan :
1. weding sepupu kat kajang & Seremban
2. potong-potong kek kat opis
3. citer pasal geng merayap
4. jalan-jalan hujung minggu lepas

takpe, pelan-pelan kayuh...

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

la siannya adam sama la cam balqis kalo dapat menan token tu sure diam punyer pantang nampak mesti nak naik, banyak nya entry tertunggak, cayok2 tau

e.l.i.z.@ said...

eh eh cop cop..tdung ariani tu kan?
brapa ek tudung tu? rs mcm simple n senang je nk pakai plus kaler dia senang nk match ngan baju sbb dia bukanlah semua hitam.dual tone kan

~~@lyci@~~ said...

Anje :
yup, kalo nk pg shoping complex mesti bwk duit syiling bebyk.. sng kalo Adam meraung nk naik token car hehe..

Eli :
haah, ariani.. mmg betul.. harga asal 75.00 .. ada less 15% .. pastu ada Gold Card dpt lagi 10%..

Farra Dhelina said...

kt lagi lah..bercinta rasanya nk hapdet blog...uwaaaaa

e.l.i.z.@ said...

wah total less 25% la..dh lama x p ariani nih..gold card tu leh apply kt situ je ek? kena byr tak?

~~@lyci@~~ said...

farra :
nk update ni ada mood gak kn.. kalo mood malas tu, hadoiiii..

eli :
dulu alycia beli dalam 400++ br dpt gold card tu.. tp skrg rsnya dlm 100++ kot dah dpt.. sales ni smpai awal tahun depan..

LyNn HaMzAh said...

syoknya jalan-jalan...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com