Nuffnang Gadget

December 14, 2010

Happy Besday !!

ni sambutan majlis harijadi untuk kakitangan kat opis alycia last week ... actually memang kami buat majlis harijadi setiap 4 bulan sekali... senang kumpul sekali 4 bulan ... sambut sekali harung... ni untuk sambutan September - Disember ...

... 2 biji kek lagi ... satu carrot kek, 1 coklat kek ...

selain potong-potong kek, ada jugak makan-makan ... menu haritu adalah mee kari dan nasi lemak... menu adalah tajaan dari individu tertentu... alhamdulilah, kenyang... save duit beli sarapan hehe ... jom saksikan wajah-wajah opismate alycia yang sambut besday... besday i dah lepasssss pulak...

... bulan September ...

... bulan Oktober... smuanya lelaki ... masing-masing control macho...

... bulan November ... aik, berdua ajer... sepasang pulak tu ...

... bulan Disember ... berdua jugakkk ...

ok, sekian sambutan besday tahun ni...

eh, kejap-kejap...

apa lagi alycia oiiiiiii....

ni ada yang tertinggal...
;
;
;
;
;
;

... bulan 13 ... walaupun tak sambut besday, tp sibuk nak potong kek huhu ...

okay, baru betul-betul sekian ☺

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

chugie said...

bestnye ade sambutan birthday camni.. kat opis sy xde pun huhuh!

~~@lyci@~~ said...

chugie:
tulah, suke kat opis ni.. meriah carey dgn mkn2 hehe.. mcm mane lah alycia nk kurus hehe..

mummy_ayu said...

opis lama ayu dulu buat..opis baru nie..plan nak mula tahun depan...tak tau la jadi ke tak?
tapi bestkan bila buat mcm nie..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ye r,best r staf opis awak..
sporting abess..
psstt.. kat opis ai ramai sgt yg veteran, x leh la huhahuha.. huhuhu, hormat!!!

~~@lyci@~~ said...

mummy_ayu:
wah, hopefully jd taun depan kn.. mesti meriah..

Leily:
hehe, haah.. kalo ada org veteren kn hormat.. nasib kat sini pengerusi kelab muda-mudi hehe..

Nana said...

sedap nye kek carot
eh ckp ls bday kan
bln ni kita lom wt lg bzday celebration utk kwn2 opis

cantekk said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

where me????????

nak jugaaaaaaaaakkkkkkkkkk!!!!!!


uwaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

~~@lyci@~~ said...

nana :
wah, cpt2 bf 2010 tamat hehe..

cantek:
u kat mn time ni.. xnmpak pun time ni.. aishhh, org posing2 dia hilang lak..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com