Nuffnang Gadget

December 28, 2010

Jiwa Kacau..

Jiwa Kacau sebab dah tak bole on Fesbukkk...
Jiwa Kacau sebab dah tak bole buat entry time opis hour....

Jiwa Kacau sebab dah tak bole komen kat blog kengkawan...
Jiwa kacau ....

Jiwa kacau...

Jiwa kacau...

... aippppp... Mama tengah jiwa kacau ...

p/s : tadi ada terbaca pasal bole komen through email..... help me.... help me...

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

damha said...

jiwa kacau sebab xleh berborak2 seperti dahulu....

mekchu said...

moa dah blocked semua ka? apa lagi... bypass laa...

~~@lyci@~~ said...

damha :
huhu.. tula pasal..

mekchu:
japp lah.. tgh nk jadi hackers lah ni hehe.. rugi dulu xblajar dgn husin..

Farra Dhelina said...

cuba tya anje..rasanya hr tu dia ada blog pasal email..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

samalah kat opis kita pun kena blocked, ari tu blogspot kena blocked, lagi tension k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alycia, pulish entry pakai email, tapi tak leh komen la...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com