Nuffnang Gadget

December 15, 2010

Jiwa Nakal Junior ...

semalam tengok geng merayap alycia = Cik Puan Tini dah publish entry tee Adam yang alycia tempah ... balik kerja semalam berdesup alycia pergi ambik kat rumah Cik Puan Tini ...

... ni picca kopipes dari blog Tini ...

Tini tanye betul ke Jiwa Nakal?? betullah tu ...
apsal Jiwa Nakal ??? sebab nak samakan dengan t-shirt papa ... group foto papa memang nama JiwaNakal ... tengok kat bawah ni ...

... picca ambik kat FB papa.. nilah grup foto papa Adam... JIWANAKAL ...

so, memang alycia tempah tee untuk Adam ni letak word Jiwa Nakal ... lepas ni kalau Adam ikut papa dia pergi outing ke, pergi shooting ker, Adam dah ada tee rasmi Jiwa Nakal...

... Adam posing dengan tee Jiwa Nakal ...

and the Jiwa Nakal's Jr is born!!!!

... siap ada kamera lagi ... pandai pulak tu snap-snap kamera ...

kalau korang berminat nak tempat felt tee macam ni, sila ke blog Cik Puan Tini yer... eh, sekarang Cik Puan Tini dah lancarkan Giveaway 2010 dari Tinihani.com ... hadiahnya felt tee macam nilah... mana tau korang boleh dapat free buat tee macam ni (cehhh, promote baik punya Tini ... kena bg aku komisen brooch riben Fatin Liyana ni hehe)...

ingat lagi tak apron yang ada nama alycia tu... alah, kalau nak tengok klik kat SINI ... alah, yang ini ....

... ha, apron ni pun alycia tempah kat Cik Puan Tini ... memang cantik sangat ... tetiba jadi terajin pulak nak memasak hehe ...

eh korang bukan tee ajer tau Cik Puan Tini boleh buat... riben brooch pun boleh... alah, tau tak riben brooch tu... macam ni...

... comeykan riben brooch tu... kalau berminat riben brooch macam ni boleh tempah kat Tinihani ...

Testimoni alycia : memang kelassssssss ... cantikkkk... makk suka sangat ... pasni nak cepat-cepat join giveaway Tinihani ni... mana tau dapat felt tee free... boleh lah alycia tempah tee Jiwa Nakal macam Adam hehe ....

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

Nana said...

alamak cute nye
xpenah tempat thsirt mcm tu
tingin nk wat 1 family ada nama

ibuayahdamia said...

wah...nampak cantik...ayu teringin nak buat baju ader nama2 tu..tapi hubby ayu tak suka...hiks...

mummy_ayu said...

wah..cantik...ayu pun teringin nak buat...tapi sama kes ngan hubby ayu ibu damia...hubby ayu pun tak minat sgt..nak gie jengaha blog tinihani jab..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik la teringin nak tempah jugak untuk balqis

cantekk said...

hahaha....
kecit da ada kmera beso yekk...
kuneng ag yoww... =D ahak

acik jadik model adam ea???

TiniHani said...

ZURA... mak baru perasan entry kamu ni.. kembang kuncup jap hidung mak.. hahah thanks la eh... mak bg free aje la ribbon fatin liyana tu... hahaha :) tq babe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com