Nuffnang Gadget

December 21, 2010

Kasi Suprise Itu Adalah....

sebelum letak apa yang suprise tu, alycia nak listkan dulu lah idea-idea dari korang yang tinggalkan kat komen box tu... terima kasih semua yang bagi idea... idea korang memang bestttt ...

Farra - dinner kat twin tower
** wah romantiknya... akan dipertimbangkan utk anniversary nanti .. tq dear ;)

chugie - jam

mr. anon - Canon 7D
** tunggu acik jadi makcik kayo dulu .. hehe

ain
- jam
- hiasa atas meja
- frame gambo ( gambo ni akak edit2 sendiri, tulis something ) leh letak atas meja gak
-cincin silver ( akak tempah tulis something - date n wish )
- tie ke
- baby baru...wekekekeke......
** baby baru tu xtahan dek non... hahaha

lieza - apron
** hehe.. rajin ke nnt dia ke dapur ;)

macam-macam ideakan... so, korang kalo nak bagi suprise kat en hubby, bolehlah gunakan idea ni kalau dah kebuntuan idea hehe ... sharing is caring kan...

so, setelah diambil kira kesuntukan masa + bajet , nilah hadiah suprisenya ....

;
;
;
;
;
;

... memang suprise korang ... letak baik punya atas meja ... terus cakap malam tido nak pakai jam... haha lawaklah papa ....

idea sapekah ini ... chugie kan... tq chugie ... yang lain jangan kecik ati pulak yer idea tu tak pakai... boleh disimpan untuk masa depan ... tq yer korang...

korang semua memang best la... RAWK !!!

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah mesti hubbby terharu kan, cantik jam tu

ieda said...

huhuu akak baca pun terharu .. :)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

berkerja keras betul wife en ajib ni hehehe
cantik jam b..pandai pilih tu..
sure pas dapat present tu en ajib tk tido malam asyik pandang jam tu je hehhee

mekchu said...

"jam itu ada masa.. masa itu adalah emas.. bila nak beli emas aii pulak" kata alycia dalam hati.. hahaha.. pnadai2 je wat dialog..

chugie said...

huhu.. idea ku di guna..yeay!!

mesti hubby suke tu kan?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com