Nuffnang Gadget

December 20, 2010

Kasi Suprise ...

sebelum tu nak ucap terima kasih kepada semua yang wish Besday Papa Adam ... best sebab kami dapat celebrate besday sama-sama 18 haribulan ...

Papa - 18/12
Mama - 18/4
Adam - 18/2

ni lah yang alycia & Adam suprise untuk papa time dia takde kat rumah ...
jeng jeng jeng ....
;
;
;
;
;
;
;

... kek dan kad besday ... letak baik punya atas meja ... dengan harapan, balik nanti dia nampak atas meja ...

tapi tak perasan pun huhu ... siap alycia ngajuk-ngajuk lagi cakap "gie tengok atas meja" ... pastu baru perasan... terharu-terharu ada kek atas meja ... alah, kek 2 slice pun... cukup lah utk kami berdua ... adam tak suke makan kek ...

perasan tak kad besday tu ....

... siap ada chup chup lagi kat situ (hehe, tanda lipistik) ... simbolik lah tu tanda sayang haha ...

sebelum kejadian, konon-konon nak mama kiss kat situ, adam pun kiss ... sekali adam bila letak lipstik kat mulut dia, bole pulat dia jilat-jilat.. trus ilang .... langsung mama buat dua-dua... bibir besar mama punya... bibir kecik skit adam punya haha ...

tu baru suprise... hadiah betul-betul belum beli lagi ...

korang ada idea tak nak bagi apa...

baju, minyak wangi tu dah biasakan ... meh lah tolong bagi idea kat alycia ...

tq in advance korang.... mwahhhh... sayang korang ...

a.L.y.C.I.a

13 yang komen:

Farra Dhelina said...

wawwww ade lipstik!!! ade mkna tu hehehehehe...oppssss ;p

mm ape kata gi dinner kat twin tower ke..yg restran pusing2 tu ;)

chugie said...

siap ade lips lagi kat kad tu..

emmm beli jam?

Anonymous said...

canon 7d

~aku yg breakfast mkn kek besday~

@in said...

- jam
- hiasa atas meja
- frame gambo ( gambo ni akak edit2 sendiri, tulis something ) leh letak atas meja gak
-cincin silver ( akak tempah tulis something - date n wish )
- tie ke
- baby baru...wekekekeke......

Nana said...

alamak so cute kad sebeday
jiwang seh heheheh

NUREZZAT said...

sweet..sweet..hehehe..

lieza78 said...

alycia: belikan apron.. hehe.. kita pun senang nanti.. :)

ieda said...

waaa cantik tarikh2 tu dikk
eppy bday buat papa adam :)

& what a nice card :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah so romnatik gitu, mesti mrhubby mu terharu kan

Reen Azreen said...

uish mama hot...simbolik btol kiss2 tuh yek...ape ni ajar dadam bende2 sensored?repot kt nekma yer...ahahaha anyway idea nih bley tiru nnt..muahahaahahah

Anonymous said...

Ayin:
uih..nk tiru bg kt sapa lak...repot ngn nekma...siap ada kiss2 suma...

Mama:
huhuu..terharunya papa...rs nk nanges je..tp tahan air mata.x macho laki nanges.hahaha....luv both of u...CAHAYA HIDUPKU...


~Aku yg Dpt Suprise Lik Keje Semalam~

SURIA AMANDA said...

cantik jer no tu kan..camner u olls ejas eh..sama je 18

damha said...

tahniah azura kerna bg kad yg mcm nie kat hubby sempena dgn happy birhday tu.........saya rasa jarang2 ada org yg hantar kad yg semacam ini...very nice....lambang ciuman kasihsayang seorang isteri yg x berbelah bagi....semoga bertambah erat ikatan yg terjalin.....

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com