Nuffnang Gadget

December 14, 2010

Ke Kluang ...

oh ya, entry tanye-tanye petang semalam... alycia ke Kluang, Johor...

... ni picca yang alycia letak semalam ...

... haha, lawak betul jawapan ET tu... memang betullah kat kedai apek... kat Kluang Rail Coffee ...

sebenarnya alycia ke Kluang sebab ada weding staff en ajip pada hari Ahad ... tp kami pergi awal.. hari Jumaat dah pergi ... sajer pergi bercuti-cuti... merehatkan fikiran ... lagipun, misi utama memang en ajip nak terjah bandar Kluang.. buat street candid kat situ... misi ke dua nak merasai pengalaman minum kopi kat stesen keretapi Kluang yang orang kata terbaik tu..

... tepek picca tuan blog & Adam dulu ...

memang terbaiklah kopi kluang dan roti bakar kat sini ... nanti alycia buat entry khas Jalan-jalan Cari Makan kat sini ... 3 hari berturut-turut kami makan roti bakar... balik hotel ajer teringat roti bakar ... habih camno...

... roti bakar Kluang ... terbaikkk wok ... siap butter leleh-leleh lagi...

... yezzaaaaaaaa... kami dah sampai kat sini ... Rockkk... kata Adam ...

... sarapan pagi di stesen keretapi Kluang ...

program kat sana :

Hari 1 - sampai & check in di Anika Hotel. Then keluar jumpa geng photogh en ajip.

Hari 2 - minum pagi di stesen keretapi. En ajip buat street candid.. jalan-jalan Kluang Parade. petang pulak jalan-jalan Kluang Mall ...makan roti bakar lagi ... malam makan mee bandung...

Hari 3 - pagi makan roti bakar ... check out ... pergi weding staff en ajip ... balik Putrajaya...


... banner Kembara Mahkota Johor @ stesen keretapi Kluang ...

... ni jalan-jalan Kluang Mall ... adam nampak pulak motor bateri ni... terus nak naik .. 5 minit RM 3.00 ...

... ni muka tak nak balik ... nak naik motor lagi ...

... Adam tido peluk memey (cat) yang boleh bunyi-bunyi tu ... beli kat sana ...

... kat weding staff en ajip ... takde ambik gambar dengan pengantin pun ...


nanti nak tepek lah posing kat landasan keretapi..
jakun & seriauuu.. siap kena marah lagikkk hehe...

a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

LyNn HaMzAh said...

mula2 nak gak teka yang tu tp takut salah jer...lynn selama duk jb nie masih belum merasa lagi roti bakar kat sana...huhuhuhu...

Nana said...

alamak..tlepas lg nak teka heheh
klw tak sure kita menang hahah
pasainye kita pon ke kluang ari ahad tu
ada family day amrul kt batu pahat blk tu singgah kluang jap amek brg amrul pastu g makan kt sini hahaha..sabo je la

ibuayahdamia said...

perghhh...ayu lak tunggu cat kat stesen keretapi kluang...ingat nak pi makan roti bakar jugak kat kluang...dah pernah makan kat depan kluang parade tu...tapi sebab aritu sampai pun dah lewat...hehe...terus gi shoot...

nana, la..ye ke awak kat kluang gak...kita tersesat sampai markas tentera askar dah...ekeke

~~@lyci@~~ said...

Lyn :
adoi, org jauh pulak dah merasa dulu roti bakar hehe..

nana :
alahai, nape xterserempak ekk... kalo x bole posing2 kat stesen keretapi kan..

IbuDamia :
adoi, ramainya kat kluang time tu.. tp sorg pun xdpt jumpe hehe.. xde jodohh..

Farahanna said...

ish.....
adam dh besa!!
hehe dh lama tak berblogging...
hurmmm...
ms keje ktm pun tak pernah jejak kaki kat kluang...
rugi tak gune pass percuma dulu,..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

roti bakar tu cam burger la, wah suka adam dapat naik motor ye kalo balqis ni mau tak nak turun punyer

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com