Nuffnang Gadget

December 23, 2010

Pertanyaan Pasal Tudung ...

disebabkan ramai yang buat pertanyaan pasal tudung, so alycia buatlah satu entry khas pasal tudung kat sini... kumpulkan soalan dan jawapan smua sekali... dah jadi macam model tudung pulak rasanya hehe...


Jawapan :
yup betul tudung Ariani ... ni harganya kalau tak silap RM 79.00 .. pastu ada less 10%.. pastu alycia ada Gold Card dpt lg less 10% ... tp sales kat Ariani sampai 2 Januari 2011 ... so, sesiapa nak beli cepat-cepat ke Butik Ariani...


Jawapan :
yup tudung Fareeda ... yang ni Sabreena 3 layer ... kalau tak silap harga RM 170.00 ... tapi sekarang ada sales dapat RM 100 ajer ... eh, haritu cakap nak tunggu cash out Nufnang kan baru nak beli tudung Fareeda ni... tapi hati ini meronta-ronta nak jugak... nak jugakkk... so advance dulu duit alycia hehe ... nanti dapat cek ganti balik ..


Jawapan :
dua-dua picca adalah guna tudung yang sama ... actually alycia pernah tulis entry tudung murah tu, ha ni lah tudungnya... RM 25.00 ajer... beli kat jualan Puspanita kat sini ... orang panggil tudung pelangi ... ada yang berkenan ker ... kalau ada nanti alycia tengok time jualan bulan depan... yang alycia pakai ni saiz S...

okay, menjawab persoalan pasal tudung kan...
so, kalau ada sesiapa nak tanye lagi... sila-silakan hehe...

tetiba excited harini jadi model tudung muahaha...

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

Reen Azreen said...

alycia...nnt jgn lupe bwk blk tudung ariani kamoo tu yer blk kg...saye mau pinjam..ahahaha..TQ

~~@lyci@~~ said...

reen :
yelahhhh... dah siap paking dahhhh.. huhu

CatlinaFly said...

kat kluang parade ade satu kedai org pakistan ni..tudung lawa gak walaupun rege rm20 ke atas...

baru nak berjinak2 pakai tudung awning nih,berkenan jugee tudung mcm alycia yang dua lapis tu, kat kedai tu rm50 kot rege dia..tapi kualiti of course lah tak sama cam ariani, fareeda ,ratu bagai....nak buat basahan je, kang kena kunyah dgn biri-biri kat ladang rugi lak kalau beli ariani kihkih

chugie said...

memang cun2 dan ccntik2 tengok tudung alycia tu.. berkenan gak. ni dh terjawab sudah segala persoalan.. nampaknye nak juga kena terjah ariani ni.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah ni dah jadik model tudung ni, orangnya comel kalo pakai tudung ape pun cantik jugak kan

cantekk said...

kaming sun :

model tdung wif tdung labuh bkeluk2 di tepi....

ha...

ops! sori..eden lah model iteww....

nantikan ;-D wakakakakak!

ops! assalamualaikum...

mekchu said...

wah.. bleh apply jadi model tudung kak jemah ni..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com