Nuffnang Gadget

December 15, 2010

Posing @ Railway ...

inilah antara piccas posing @ railway yang sempat di shoot ... layan ajer piccas yer ... non edit version ...

... ni masa train lalu ..

... di signboard Kluang ...

yang kat bawah ni memang MARBAHAYA ... posing-posing kat landasan... seriau pun agak jugak time ni... nasib lah ni stesen keretapi bukan komuter ke, lrt ke.. kalau stesen keretapi ada waktu-waktu train nak sampai kan... cuma tak dapat nak shoot kat gerabak... kena marah dengan guard hehe...

... kanak-kanak bawah umur jangan tiru aksi macam ni ... bahaya ...

... kat sign Kluang lagi ...

and lastly ... promo girl ... haha


oh ya, kenal tak Chot Touch ... alah, antara photogh yang popular kat Malaysia .. tapi Chot Touch ni lebih kepada street candid ... chot ni adalah sifu en ajip ... en ajip banyak belajar shoot dengan Chot... dan untuk tahun 2011, Chot akan adakan Street Tour di beberapa buah bandar di Malaysia ... nak tengok jadual kelas Chot, klik kat SINI ...

untuk warga Kluang dan sewaktu dengannya, Chot akan adakan CT Street Tour di Kluang pada 26 Mac 2011.. so, check it out!!

itu ajer picca posing-posing...

a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

Nana said...

wah siap pose kt ada landasan hehe
ktorg g sana makan2 pastu blah
mmg kejap je kat sana

LyNn HaMzAh said...

x marah ker org KTM tu alycia posing kat landasan...hehehehe...

mummy_ayu said...

uih best tu..tapi part posing kat landasan tu scary gak...

CatlinaFly said...

errr...nape tak posing kat landasan sebelah..situ ketapi tak lalu..so guard takkan marah..

actually sebelum ni sy pun pernah posing kat situ..siap ada dua bijik gerabak park kat situ...skrg agaknye dah guna kot gerabak tu, dah takde..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah baik punyer posing kalo kita takut nak posing kat sini...cantik gambo model pun cantik

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com