Nuffnang Gadget

December 8, 2010

Pulau Ketam - Sambungan...

lama pulak entry sambungan Pulau Ketam ni nak menyusul huhu ...
ni hari ke - 2 berada di Pulau Ketam.. bagi sesiapa yang tak tau pasal Pulau Ketam ni, boleh klik entry Pulau Ketam ni... nampaknya memang ramai yang tak tau... dan ramai jugak yang berminat... so, kalau ada kelapangan korang bolehlah jejak kaki kat sana.. merasai pengalaman duduk di kampung nelayan.. merasai pengalaman naik basikal hehe...

hari ke-2 takde cerita sangat sebab kami pun dah nak balik... kami nak feri yang 1st pukul 7.30 pagi... pagi-pagi dah bangun naik feri... dah lah pagi, sejuk pulak tu...

pukul 6.30 pagi kejutkan en ajip.. tanya nak shoot sunrise ke tak... pastu basuh-basuh muka terus berada di jeti ...

... inilah pemadangan di waktu pagi.. Subhanallah... indahnya ciptaan Allah ...

dan pukul 7.30 pagi, kami dah berada di dalam feri ... tiba saat nak berangkat... indah sungguh kenangan kat sini ... 1st time tinggal di kampung nelayan ...

... kat dalam feri ... Adam pun dengan baju tido tak mandi lagi hehe ... mama dah mandi ker muahaha...

oh ya, ada yang kata nak tengok picca photoshoot... alah, photoshoot sajer-sajer.. melayan feveret en ajip ambik gambar ... en ajip melayan feveret bini dia posing-posing... gambar photoshoot tu en ajip tak edit lagi.. so, alycia tepek lah 1 picca yang telah diedit oleh en ajip ...


kalau korang berminat nak berphotoshoot, bolehlah tengok blog en ajip ... mana tau berkenan pulak dengan hasil tembakan en ajip hehe (promote laki den) ...

tamatlah sudah entry Pulau Ketam...

notakaki : minggu ni pun jalan-jalan lagi.. adoi, asyik berjalan ajo kojo den...

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

Farra Dhelina said...

wawwww...ctk la last pic tu sis!..suka!..pulau ketam..mmg kg nelayan kan..penah dgr, tp belum pernah pgi lagi..:D

ibuayahdamia said...

last pic memang meletoppp..betul2 hot mama ni...

oh kena naik feri ke gi pulau ketam tu??

~~@lyci@~~ said...

farra :
yup, kg nelayan.. yg duduk kat situ org cina..

IbuDamia :
haah, mmg kena naik feri.. dari Pelabuhan Klang.. perjalanan 30 minit ..

Faizaharis2 said...

hahahah sama laaa den... hubby suka amek gambar..saya TERsuka jadi model... best kan jd model...bila lg kan...:D

Un Phat Lee said...

perrh.syoknye..

mekchu said...

kalau tak tau dah kawin, nak je tlg promote kat member2 yg membujang lagik tau.. terpikat sungguh..

~~@lyci@~~ said...

faizah :
haha.. betul2.. bila lg kan..

Unphat :
jemput2 dtg pulau ketam.. hehe promote skit..

mekchu :
haha, stmnt tu.. sy sudah berkahwin.. mempunyai seorg suami & seorg anak hehe..

cantekk said...

cantekk aa tpt nih...
kita penah nk gi sini la,lps tu xjmp pon....
sesat smpai ke mana2 tah....
kt pelabuhan2 sume tu,,,,

gadisBunga said...

ahaaa...perfect!

baru nampak gambo sunrise kat entri ni. terbaik!!

ok. kene pegi!!!

tengs for this entry!!!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com