Nuffnang Gadget

December 17, 2010

Rombongan Mengantar - Kajang ...

ni majlis kawin sepupu en ajip 4 hb Disember lepas... dah dekat 2 minggu baru nak buat entry... maafkan saya.. maafkan saya... setiap minggu saya sibuk... ada program melambak-lambak.. mengalahkan artis haha ... alah, peduli apa alycia oiiii.. bukannya orang tau kau sibuk ker tak hehe... sajer nak buat spekulasi cam artis haha ...

ok, ni majlis belah pompuan kat kajang... maknanya kami rombongan mengantar lah... sampai-sampai tengok smua pakai baju sedondon... segulung... tak kabar pun kat i tawww... kecik aty hehe...

... rombongan mengantar sampai ... cepat-cepat carik mana alycia ...

... tadaaaaaaa, alycia kat sini ... lenguh ooo dukung adam... adam ni stail dia kalau ramai orang tak kenal, tak nak jalan sendiri ... nak berdukung...

... pengantin pompuan tengah tunggu di sana ... di sana...

oh ya, tema kat rumah pengantin pompuan ni white - yellow ...

... pelamin tema white-yellow ... sweet kan pelamin ni ...

... ni masa makan beradab ... suka tengok picca ni ...

... and picca mama with Adam ... suka lah picca ni ...

sebelum balik, sempat lagi posing ramai-ramai kat kereta pengantin ...

... ni aksi skema ...

... ni aksi gaya bebas pulak ... macam-macam stail & gaya ...

Selamat Pengantin Baru Hisham & Fiza ☺

a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

@in said...

sedondon tuuu... kalo kak join sekali mesti harga kain tu akan lagi murah...rugi la mereka tak kabor ek....hihihi...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com