Nuffnang Gadget

December 30, 2010

Tahniah HARIMAU MALAYA ...


Tahniah Malaysia ... Tahniah Harimau Malaya ... keranamu esok semua rakyat Malaysia cotiiiii...

sebenarnya nak cerita ni... tension tawww semalam time nak tengok bola.... en ajip dah cakap nak tengok kat Bangi ... ok, lah ... pastu petang tu siap beli makanan Adam smua ... pastu dah plan dah sampai rumah nak basuh baju, nak sapu sikit, nak siram bunga, bagi Adam makan, sembahyang maghrib, mandikan Adam, pastu aku mandi... sharp pukul 8 tengok bola....

okay, smua plan kat atas setle ... Adam memang behave ikut cakap... bole pulak sampai turn aku nak mandi tetiba Adam menangis melalak-lalak ... tak nak tinggal kat luar... slalunya elok ajer dia tengok tv... ishhhh, memang tension betul... potong stimmm mama nak mandi cepat nak tengok bola...

pastu terus mesej-mesej en ajip ngadu... cakap adam menangis tak bagi mama mandi ... terus en ajip cakap takpelah camtu... kejap lagi papa balik...tengok kat rumah ajer... alahai, tetiba rasa bersalah pulak... sebenarnya nak mengadu ajer... yelah kan, kalau isteri ada masalah ke, tension ker... mestilah ngadu kat laki... ni rasa bersalah pulak kacau dia tengok bola huhu....

Adam ni memang tawwww.... saje buat mama serba salah ngan papa ... bila time papa dia balik elok pulak tu main-main.... eiiiiii... sorry yer papa...

a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

Faizaharis2 said...

hahahaha besttt sgt3!!!....

opsss saya dh coti dulu hihihi

damha said...

ari ni n besok saya dah apply cuti..so cuti besok leh bawa tahun depan..he3333...tentu lebih meriah jika tengok bola ramai2 kat kedai mamak...he3333

mekchu said...

bagus en.ajip bleh balik bila ngadu anak meragam.. errmmm.. ada kisah sedih disebalik game bola hari tu.. seminit pun tak dpt tgk.. bekorban demi suami... :(( uwarghhhh...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com