Nuffnang Gadget

December 29, 2010

Tak Tunggu Cash Out Nuffnang...

kan dulu dah kata nak tunggu cash out Nuffnang baru dapat beli benda ni ... tapi dah hati tak tahan... asyik tengok... asyik tengok ... meronta jiwa dan raga.... terus ajer pie beli ...

benda ni lah...

;
;
;
;

alah... benda ni ha...

;
;
;
;

ni lah dia yang siang malam terbayang-bayang tu ....

;
;
;
;


harini beli ... esok terus rasmikan... terus lantik diri jadi Model tudung fareeda ... walaupun baru ajer submit borang penyertaan semalam ... dapat ke tak lah huhu ... semua yang selected tu cun-cun belaka huhu....

.... tadaaaaaaaa... dah rasmikan masa pergi majlis kahwin ....

dah dapat tido dengan senyuman ☺

ada sesiapa nak ambik sy jadi model tudung tak.... pangggggg sekali ... haha, perasan...

a.L.y.C.I.a

9 yang komen:

chugie said...

amboi.. x menyempat awk ye. good luck! hope alycia terpilih jd model tudung tu..

ibuayahdamia said...

haha..ayu pun beli gak..ngan aleesya sekali beli...aleesya dah submit,...ayu segan lah nak submit..sebab rasanya org lain tu cun2 jer..huhu..

eh kalau ayu submit..ader geng lah kan..ekeke..tu pun kalau tercalon

@in said...

kak.. cantik la tudung ni.. tang muka nyer.. macam selesa sangat ek...

Nana said...

fullamak cun seh...
caiyok2 mana tau terselect ehhe gud luck

Faizaharis2 said...

lama ngidammm tudung tu... hahaha... alamat eh tgk2 jer laa org pk.... bli yg cetak rompak yo laa...hehehe

LyNn HaMzAh said...

alycia memang sesuai la pakai tudung mcm tu...cantik jer lynn tgk...

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

panggilan dah sampai untuk beli so tak sampai duit nuff dah beli, tak pe dapat duit nuff leh beli lagik k

damha said...

saya nk amik..he333...moga2 impian utk menjadi model tudung akan berjaya...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com