Nuffnang Gadget

December 6, 2010

U Cantik... Aii pun cantik... Giveaway..


ambik mood pagi Isnin ni dengan join contest... semangat nak join contest ni sebab hadiah nya adalah free make over atau pun kelas mekap free ... hadiah bernilai RM 150 - RM 200... kalau alycia nak pilih kelas mekap free hehe ...

Contest : U Cantik.. Aii Cantikk ... Giveaway ...

Organiser : Hazlina Shahrel (juruandam profesional tawwww)..


Tempoh : 1 Dis - 31 Dis 2010


nak tau lebih lanjut klik kat SINI ...

lengkapkan slogan ni :
"Bila Saya Cantik.." tak lebih 50 patah perkataan.

"Bila saya cantik saya akan merasa lebih bekeyakinan kerana kecantikan adalah hak milik setiap insan " ...

letak satu picca yang anda rasakan cantik...


yeahhh, saya letak picca ni sebab saya nampak lain dalam picca ni... apa yang lainnya??? ofkoslah biru mata hitamku hihi...


tag 1 rakan :

saya nak tag Mama Qaseh a.k.a Atun ...

itu ajer kot...

good luck to me.. ** wink **

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

damha said...

biru itu menawan..rona alam yg menenangkan....lihatlah alam maya langit yg membiru...betapa indah dan damainya mata yg memandang....

Nana said...

pewitt
cun seh!

Farra Dhelina said...

ctk! gdluck!

e.l.i.z.@ said...

biru mata coklat ku :P
gud luck!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah model nya lawa pakai ape pun lawa...pewit....good luck k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah model nya lawa pakai ape pun lawa...pewit....good luck k

Cik Andam Hazlina said...

fheeewitt..! tergugat mata ku jgk ni.. hahahaha.. peminat tegar mata kaler2..

dah review dan semua nya Ok! insyallah ada jodoh bertemu la kita. all d best dear! gud luck!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com