Nuffnang Gadget

December 17, 2010

Yeahhh.. Hepy Besday Papa ...

harini 18 disember adalah besday papa Adam...

Mari nyanyi ramai-ramai .....

Allah selamatkan papa..
Allah selamatkan papa..
Allah selamatkan papa Adam..

Allah selamatkan papa ...


see, semangat on9 malam tu nak jadi orang pertama wish papa kat Fb hehe ...
yeyyyyyyyyyy.. dah publishhhh ... tepat jam 12.00 AM ... very punctual hehe ...

actually Papa Adam setiap Jumaat malam memang takde kat rumah... Ada TT dengan grup foto dia kat Bangi ... so, setiap Jumaat malam kami akan on9 bersama hehe ...

sebenarnya nak letak picca kami suprise kat papa .. tapi internet slow sangat... so, nanti-nantilah alycia upload ... oh ya, sebenarnya hari ni 18 haribulan, kami smua sambut hari lahir .... sebab kami lahir pada 18 haribulan...

Papa - 18 /12
Mama - 18/4

Adam - 18/2


bestkan...

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

Nana said...

cantik tol date tu
pandai tol plan
kasi dadam kuar 18hb
kekekekekeke

ibuayahdamia said...

wahhh...semua 18hb erkk...pandai betul planned..

happy birthday...yg ke berapa ni??

Reen Azreen said...

ceh...bersengkang mate ke mama hot nk wish kt papa nih?ahahaha...sanggup tuh

Farra Dhelina said...

wa semua same date eh..besttt.. hpy bday ye to ur hubby sis

cantekk said...

besh nye....
sok lau kita branak kita nak tarikh sama gak aa bleh....
sume 4 mei...
laki pon nk yg 4 mei...ado?
huhuh ;-D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tepat2 punyer timen nak wish ek. semog aberbahagia selalu k

damha said...

happy birthday juga utk papa...

mekchu said...

happy belated bday boboi.. opsss.. hehehe.. cntik no tu wei.. cane korang plan? hahaha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com