Nuffnang Gadget

January 7, 2011

1.11.11 - Cantikkan Date Tu...

1.11.11 - cantikkan date tu ... memang sesuai sesiapa yang nikah or sanding time tu... senang nak ingat ... tarikh tu jugak wedding sepupu alycia di Felda Jelai, Negeri Sembilan ... dulu mengantar kat Kuala Kangsar, ni kenduri sambut menantu pulak ... new year ni mama & Adam tanpa papa... sebab papa ada tugasan kat Ipoh... dah jadi photogh ni kan, kena lah berkorban skittt ... terpaksa lah i berdikari pasni huhu ... photogh ajer tau papa, jangan wat kerja lain... nanti siap papa hehe ...

so, time ni pun tak sangat piccas with pengantin... agaknya Adam dah terbiasa sangat kot papa dia yang ambik gambar... so time photogh tu nak ambik gambar kat pelamin, adam ada ajer nyelit skali... aduhhh, tau lah papa adam photogh... tp jangan lah asyik adam ajer nak posing ...

jom lah layan piccas ...

... Inilah pengantinnya ... Iwan dan Syafiqah ... kali ni tema gold ...

... Adam nak posing kat pelamin dengan Kakak Bismi ...

... mama & Adam pulak kat pelamin ...

... minum susu pun nak jugak suruh Acu tolong snap gambar ... ikut genetik sape lah ni Adam ...

... Adam lagi kat pelamin dengan kak Bismi ...

... budak yang dah pandai nak suruh orang ambik gambar dia ...

... last piccas ... ofkoslah piccas mama with adik beradik & anak-beranak hihi ...


ehhhh, tarikh nikah alycia 080208 ... cantik jugakk kan hehe .. nak jugak nyelit kat sini ...



2 yang komen:

Reen azreen said...

sila pilih tarikh kawen acu plak pasni...3 taon dr skang...ahahahha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sweet je adam ape yang dia suka sampai senyum2 tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com