Nuffnang Gadget

January 18, 2011

Adam Color-color ...

dulu masa kecik-kecik try belikan Adam color ... nak dedahkan dia dengan color ... tapi bila suruh color buku, tapi dia masukkan color dalam mulut... terus simpan color tu...

baru-baru ni try bagi dia color balik.. nampaknya Adam dah ada improvement... dia dah pandai guna color tu untuk color-color kat buku... tengoklah coloring book Adam...
;
;
;
;
;
;

... cantiknya Adam color ... tepuk tangan... pastu dia terus color lagi ...

walaupun tak mengharapkan dia boleh color full picca Upin Ipin tu... tapi tetap berbangga sebab dia dah tau gunakan color tu untuk apa... pastu dah pandai carik color sendiri kat mana mama simpan kalau dia keluarkan buku...

... tengok.... bersepah-sepah buku Adam.. tapi takpe, biarlah dia nak sepah macam mana pun... tapi dah nampak dia minat dengan buku ...

kalau keluar shoping complex pun, kalau nampak book store Adam mesti cakap.. "Mama, Pipin ...."maksudnya nak beli buku Upin Ipin...

harini genap usia Adam 1 tahun 11 bulan... next month Adam dah 2 tahun... cepat sungguh masa berlalu... nampak jugak Adam dah nak explore macam-macam ... salah satunya kes kunci pintu bilik air tu lah hehe....

Luv u babehhhh....

4 yang komen:

ieda said...

waa pandai adam .. ehheheh
ok lah tuu janji dia ada minat nak kaler2 .. walau x cantik kannn :)

Jemari Seni said...

Alycia cuba bagi Adam main crayon hok jumbo size tu gerenti dia suka.

~~@lyci@~~ said...

ieda :
tulah kak.. janji dia minat kan...

JS:
ohhh, beli crayon ekkk... ok, tq 4 sharing ;)

mekchu said...

bagus la tu dah nmpk minat dia ke arah buku.. adam masuk kan kaler dalam mulut tak?? najmi kan, smpai skang dia suka masuk kan barang dalam mulut tau... hari tu masuk kan kacang tanah dalam hidung...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com