Nuffnang Gadget

January 7, 2011

Alhamdulilah... Dah Dapat...

semalam masa tengok surat kat peti surat, tetiba dapat satu surat yang jarang-jarang dapat ... sekali bila bukak, terus tersenyum gumbira.... yeyeeee... dah dapat... dapat apa???

;
;
;
;
;
;
;

... tadaaaaaa... cek cash out dari Nuffnang ... tq Mr. Nuffnang ... luv u very muchhh lahhh ...

oh ya, alycia baru tau... bagi sesiapa yang nak cash out kan earning Nuffnang, kalau boleh cash outkan time hujung bulan... kenapa hujung bulan??? sebab takdelah lama sangat nak tunggu cek sampai... alycia dah tersilap dulu cash outkan awal bulan... so 2 bulan lebey jugak lah baru dapat cek... faham tak penerangan ni??? tak faham??? meh alycia explain...

kalau korang cash outkan hujung bulan, misalnya 30/11 ... so, bulan 12 Nuffnang akan proses semua erning tu... nanti awal bulan 1 korang dah dapat cek ... so, masa menunggu sebulan lebey ajer... tapi kalau korang cash outkan 1/11 ... Nuffnang tetap akan proses bulan 12 ... awal bulan 1 baru dapat cek... so, masa tunggu cek dekat 2 bulan lebey...

ni pun alycia terbaca dari sumber mana tak ingat... kalau ada sesiapa yang terbaca entry alycia ni, rasa-rasa macam explain yang dia buat, bagi tau ekkk... alycia boleh tulis kat sini source tu dapat dari mana.. alycia mmg betul-betul tak ingat baca kat mana... bukan nak ciplak hak milik orang lain... komengaaaaaaaa...

nota kaki : ni tengah fikir-fikir nak beli apa ni guna duit ni ... dulu tudung Fareeda dah beli... jom Alamanda.. haha, tetiba...

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

sakan soping la ni...lin lum pernah cash out kan heheh nilai masih tk cukup tuk cash out hahaha...

chugie said...

wah.. masyukkkkkkk leh lah shopping tudung lg!

Nana said...

bez2 kita br jek cashkan hehe lom dpt lagi

nak minta tolong vote..
Kalau bole vote no 2 & 28 heheh
http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html
tq…

~~@lyci@~~ said...

adlin :
tulah.. xtau nk beli apa ni..

chugie:
tudung dah beli.. beli lain la hehe..

nana :
dah vote dah.. gud luck yer ;)

Ogy said...

opssss br nk cash out kan...macih yaa for the info :)
tunggu ujung bulan ni lah...

LyNn HaMzAh said...

dah dapat ek...lynn x dpt2 lagi la...apesal ntah...

CatlinaFly said...

banjerrr!banjerr! hihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yup, kalo cash out hujung bulan dapat cepat sikit kalo tengah2 bulan dapat delay sikit

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com