Nuffnang Gadget

January 27, 2011

Feeling Ala-ala Fatin Liyana...

pagi ni semangat siap cepat-cepat nak gie opis ... sebab dah feeling-feeling ala Fatin Liyana... eh, korang kenal Fatin Liyana... blogger popular jugak ni... sekarang buat Medic kat Indonesia ... baru ajer 21 tahun... dia comeyyyy ... tu yang aku suka-suka tengok blog dia ....

... Ini lah Fatin Liyana tu ... 

dan disebabkan dia, pagi ni aku pun feeling-feeling macam dia ... sebab benda alah ni ha...

... pin riben yang letak kat tudung tu ... tapi aku punya comey... Fatin Liyana punya besar hikhik ...


... Ada macam Fatin Liyana tak hehe ...

Ni pun ada tak macam Fatin Liyana ... pangggggggggggggg... lempang kat muka aku sekali ... perasaaaaaannn haha ... Fatin Liyana tu comey... kau tu dah jadi mak orang alycia oiiii ... jangan nak berangan comey cam Fatin Liyana...


dah dah... gie buat kerja hehe...


12 yang komen:

mummy_ayu said...

mak rg pun comey gak...
comel je tu..sweet jer..

ibuayahdamia said...

ekekekekekek...tak pe perasan sikit2...janji bahagia...hehehehe

@in said...

dah jadi mak orang tapii still come aper... betul...betul...betul...

Norfa said...

walaupun dh jd mak budak comel gak..

ieda said...

ekkekek comeiiii :)

JaSSNaNi said...

alahai... jgn kata la.. kita pun dok bersepit2 skrg pakai kat tudung.. mmmmmm.. mmg sweet.. ngalah anak dara gitu.. :)

mekchu said...

macam2 trend pemakaian tudung skang ni kan... tak terikut nama2 dia.. sebaik jemah ada boleh eksplen... hehehe.. comel la zura... sok ada baby girl bleh share ngan mama nye..

CikSembang said...

mmg comei..kira kakak fatin lah ni..
fatin jom kita berkenalan

Faizaharis2 said...

cumillll aahh..... try laa yg beso cam fatin tu plak hihihi

Jemari Seni said...

Dah jadi mak org pon boleh jer janji kepuasan hati yer dak!
Cun2 menarik tak penah nampak lagi.

cantekk said...

perghh
sume nk pose comey2 ni....
kna wat blog nehh,,,erghhh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik2, sekali lagik nak cakap. orang cantik pakai ape pun tetap cantik k

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com