Nuffnang Gadget

January 6, 2011

Hadiah Dah Dapat ... Hadiah Untuk Chugie ... Nak Hadiah Tak???

entry petang ni smua pasal HADIAH ... sebab time-time sejuk ni mata jadi kuyu... so bila korang baca pasal HADIAH, mesti terbukak mata luas skitt kan hehe ...

1. Hadiah Dah Dapat

semalam terbaca entry CuteMum yang tanye pasal hadiah dah sampai ke belum... salah seorang penerima hadiah dari CuteMum ialah alycia ... alycia menang Papa & Baby Contest tempat kedua... sebenarnya lama dah nak buat entry, tapi asyik tangguh2 ... so, dah alang-alang tuan bagi hadiah tanye, masukkan dalam entry ni sekali ...

tadaaaaaaaaa... nilah hadiah yang alycia dapat ... ofkoslah untuk Adam kan...

... kereta Ben10 dan notebook Ben10 ... terima kasih CuteMum ... tapi kereta tu depan dia terkopak skitt... maybe posmen tu main campak-campak ajer kan.. tapi takpe, still Adam bole main lagi...

... dan dah selamat letak kat katil car Adam hehe ...

2. Hadiah Untuk Chugie

oh, ya... chugie yang telah memberikan jawapan yang tepat pasal Pulau Ketam tu ... dan alcyia dah janji akan bagi hadiah ole-ole dari tempat holiday cuti-cuti mesia ... inilah hadiah untuk chugie.... tadaaaaaa...
;
;
;
;
;

... towel muka dan FM dari Bukit Merah ... dan FM dari Zoo Taiping ... harap chugie suka dengan hadiah ni... alycia belum pos lagi yer... nanti dah pos alycia inform...

oh, entry From Taiping With Love dan Bukit Merah belum menyusul lagi... tunggu... tunggu... berderet-deret entry nak kena post huhu ...

3. Nak Hadiah Tak

tayang hadiah dulu ...

... book charm yang comey ...

korang nak tak?? tahun 2011 alycia melangkah setapak lagi ... alycia bakal anjurkan satu GA untuk korang yang sentiasa sokong blog Hot Mama Wannabe ... berminat??? tunggu pengumuman GA tu yer... sikittt masa lagi... sabar... sabar...

a.L.y.C.I.a

7 yang komen:

chugie said...

wah.. bestnye! mestilah nak alycia..

terima kasih!!

Cyda Acme said...

arghhh ... zura ... aku nak ... aku nak ... hu3

Reen azreen said...

nak joinnnnnnnnnn..jgn lupe tag acu tau..ahaks..!

Cute MuM said...

nanti bagi address semula..

Faizaharis2 said...

cantekkkkkk tuu... bak mai sinikk aaa hahaha

Farra Dhelina said...

comel gile tgok katil tu!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya hadiah tahniah k, suka la katil adam tu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com