Nuffnang Gadget

January 24, 2011

Happy Besday Arissa Yasmeen ...

okay, ini cerita pasal tema Pink Yellow tu ... semalam dah jumpa dengan CT, so dah submit gambar kat dia... baru bole nak buat entry kat sini ... Harap CT puashati dengan piccas yang dishoot oleh en ajip yer...

sebelum tu, tepek picca besday gurl ni... alahai, comeynya Arissa ... rasa nak cubit-cubit ajer pipi dia...


memang kalau setiap kali ada event yang melibatkan geng-geng merayap... perbincangan kat email tu mau makan masa seminggu... mau sampai lebih 40 emel punya diskusion ... memang macam biasa mak-mak lah yang akan over dari anak-anak hehe... kali ni punya event Lala soranga jer tak dapat join... yang lain semua confirm... so, malas lah nak citer lebey-lebey... jom lah layan piccas mak-mak yang over tu hehe... mak-mak @ gegurl tema pink... bapak-bapak @ boboy tema kuning ...

... comey ajer Arissa duduk kat hadiah-hadiah tu ...


... ni Arissa dengan Abang Fahmy dia ... oh ya, felt tee tu ditempah dari Tinihani  yer.. Tini, aku dah promote ni.. jangan lupe bagi brooch fatin Lyana ihikk ...

... besday kek yang sangat lah tomey.. rasa pun marvelesss ...

... okey, time to cake cutting ... 

... bila Geng Merayap berkumpul ... see, mak-mak yang overkan hehe ...

... posing lagi ... ni anak-anak dah bersepah... anak aku yang melekat ...

 ... with Mona yang slalu over suh ambik gambar .. nasib sedar diri pastu hihi ...

... pinjam sat teddy bear Arissa ...

and lastly thanks to the tuan rumah yang jemput kami semua ... memang happening weiii ...

 ... tuan rumah sefamily ...


9 yang komen:

Reen Azreen said...

awat muka dadam ketat semacam je tuk?ahahaha

bajiku shefi said...

Happy Besday tuk Arissa Yasmeen...moga jadi anak yang soleheh....comey ja kamu:)

chugie said...

wah..meriahnye.. cantik kek arissa tu tau! sedap tak?

Farra Dhelina said...

comel lah kek dgn t tu kak!..

cantekk said...

bebeday arissa!

wawi,,mak2 sume nmpk mude jek...wolopon da tue kan.... =D stetmen brani mati, mati la aku kna tekeh ngn merayap geng! hahak

~~@lyci@~~ said...

Acu :
haha.. bad mood..

bajiku :
comeykan arissa tu.. geramm..

chugie :
sedap.. coklat moist..

farra :
haah, kek comey.. bj cantik.. eh, farra dulu pun prnh tmpah tee dgn tinihani kan..

cantekk:
amboi, stmnt xboleh blah haha.. tgk yg lain2 komen cmne hehe..

Puteri Mona said...

wakakaka mak mmg hover siap suh kameraman amik gambo mak byk2.Beday gel mmg somels n seporting. psst: Kalau ada gambo masa bebeday 2A's aritu jgn lupa kasik mak ye :)

~~@lyci@~~ said...

Mon :
bukan gambo ajer.. video pun ada.. tungguuu..

TiniHani said...

hahahah... muka mak2 aje yang tersengeh lebih... comel pic ct sekeluarga.. abg fahmy aje kontrol hencem.. ala anak2 kita semua tak tau diam.. anak ita aje sopan.. hikss
yolah.. nnt mak bg 10 brooch fatin liyana kamu tu.. ahahhaha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com