Nuffnang Gadget

January 26, 2011

Lagi 5 Hari dan Beita Baik !!

lagi 5 hari lagi yer Alycia 1st Giveaway akan tamat ... bagi sesiapa yang belum join lagi, cepat-cepat join ... just klik on the banner below ...



Dan berita baik juga bagi Peserta Alycia 1st Giveaway ... disebabkan penyertaan yang amat menggalakkan dari korang semua, so alycia dengan suka hati nak tambah hadiah... Nak tau apa... jeng jeng jeng ...
;
;
;
;
;
;

... 1 lagi Book Charms lagi untuk cabutan bertuah ...

Maknanya akan ada 5 cabutan bertuah menggunakan Random.org ...

dan ada 1 lagi ....

... 1 Book Charms yang direka khas untuk Hadiah Misteri ...

Hadiah Misteri tu masih belum umum lagi ... tunggu masa pengumuman pemenang yer ...

jom-jom join.... klik kat Alycia 1st Giveaway ... tarikh tutup 31 Januari 2011 ...


4 yang komen:

chugie said...

baiknye hati alycia..

nanakimie said...

gudluck semua:)

mummy_ayu said...

harap ada la rezeki dpt nie...
cumels tu..

aKu,diA dAN kAmu~ said...

harap2 ade rezki dpt..
sgt,sgt,sgt cntik..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com