Nuffnang Gadget

January 25, 2011

Mama... Mama ...


skarang kan Adam dah tido kat katil sendiri ... katil car dia tu... sebelah ajer kat katil kami..

malam tadi tiba-tiba Adam terjaga... kejut mama... mama ...

pastu mama cakap Adam nak apa... terus dia tido kat sebelah mama...

alahai.. suwittt nya ... terus peluk Adam ...

agaknya Adam rindu nak tido peluk-peluk kot...

apa pendapat korang, sesuai ke Adam nak masuk 2 tahun dah ajar tido kat katil sendiri...ke awal sangat ...


8 yang komen:

chugie said...

patutnye dah kene ajar kan.. tp sy masih lg x lepaskan fatin tido sendiri..

aritu ade tengok rancangan 'take home nanny". dlm tu pun dah di beritahu kanak2 kena di pisah kan tido dari parents bila dah cecah 2 tahun, supaya dorang boleh berdikari..

mekchu said...

tak kisah kot.. lagi awal ajar, lagi bagus.. skang najmi mmg dah tak nak tido ngan mama dia... siap soh mama tido atas, papa tido bawah ngan dia.. tp malam2 papa merangkak gak carik mama.. opssss... hahahahaha...

~~@lyci@~~ said...

chugie :
tu arr.. pk dah masuk 2 tahun tu yg ajr dia tido sendiri..

mekchu :
hahahha.. papa merangkak crk mama tu citer lain..

ezan said...

dah ok dah tu. tp maybe kadang2 je adam rindu nak tidur bawah ketiak mama. dulu2 masa ezan umur 7-8 tahun pun pernah tiba2 nak tdo bwh ketiak mama. hehehe..

dont worry. adam will be ok tidur sendiri. lagpun adam kena practice sebelum ada adik nanti. :P

mummy_ayu said...

boleh aje ..lagi pun still satu bilik, bukan bilik asing dah..Ayu, Ian & Iris pun start tido katil asing umur 2 tahungak..ok ajer
but sesekali dtg gak la katil kita...

@in said...

ALAHAI SWEETNYERRR.... master bedroom ain comel lote..tak muat nak letak 1 lagi katil..memang berangan nak buat camtu tau...

nasib katil car adam besor... mama pun leh muat sekali ...hiks...

Reen Azreen said...

menci lah tgk bdk gg besepah ni pakai spek besar...ahahaha

e.l.i.z.@ said...

lagi awal lagi bagus..eli takleh nk ajar lagi sbb master bedroom ngan bilik dorang agak jauh. kompom tak dgr if dorang nangis heheh

tggu masuk umah baru la kot hehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com