Nuffnang Gadget

January 28, 2011

Nak Citer Pasal Makan Pun Kena Saman...

semalam ker... bila ntah aku baca kat Blog Mama Tisya pasal blogger kena saman sebab review pasal makan... alahai, apa kesss ... memang lah kita slalu pergi memana, pastu makan kat mana-mana nak lah cerita pasal tempat makan tu kan.. bestt ke takkkk... kalau best, kata lah best... kalau tak katalah tak... ini tidak, kata tak best terus kena saman.... lagipun bila kita cerita pasal tempat makan ni just nak share dengan sesiapa yang baca ...  mana tau diaorang ada lah idea nak makan kat mana bila sampai kat tempat tu... kalau dah kena saman-saman ni macam tak besttt pulakk... kalau kita kata bestttt, orang ramai tau pastu datang, ada tak tokey kedai tu bagi apa-apa .. takde kan... so, tak payah lah nak saman-saman.. sih, emo lah ahkakk arini hehe...

nak tau pasal kes saman tu klik kat SINI ...

lagipun alycia memang dah wujudan dah Segmen Jalan-jalan Cari Makan (JJCM) kat blog alycia ni.. siap lepas review siap letak plakkk lagi hehe...


pasni tak dapat lah ahkakkk nak feeling-feeling macam Mariah Tunku Sabri huhu...

entry sekadar berkongsi rasa ;)


6 yang komen:

chugie said...

alamak, cmtu pun nk saman menyaman ke? apedaaaaaaa

Farra Dhelina said...

ntah pape tah..takkan tak sedap nk kata sedap kot?adeii

Nana said...

adei tak bani dah pasni
nk komen2 klw tak sedap
bahaya2

mama tisya said...

dlm rancangan JJCM kt tv3 tu pn rsnye tipu gk tu..beriya ckp sedap tp dlm ati saper tau kn...hehehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

macam2 kes la ni kan, semua nak cepat kaya main saman2 je...adei...pasni kalo nak review bab ,makan2 kena hati2 la kan...jom regiter heartbeat, tutorialnya da kat blog kita

ieda said...

adoii cam tuu punn nak saman .. adehhhh ermm setuju ngan farra .. kalau sedap cakap sedapp kalau xsedap sure kita akan komen kan .. komen yg elok2 lahhh :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com