Nuffnang Gadget

January 21, 2011

Popular Ke Aku..

hahaha... tajuk memang tak bole blahhhh.... meh alycia citer dulu ...

ni kisah kejadian petang tadi... lokasi di Pasar Tani Putrajaya .... dah habis beli-belah semua, terus ke tempat motor... en ajip dan tunggu dengan Adam.... sambil-sambil tunggu en ajip nak start motor, terpandang ada sorang minah nak start motor... tapi sambil dia nak start motor tu dia pandang alycia... kejap-kejap dia pandang alycia ... alycia pun pandang dia ... pastu dia nak lalu sebelah alycia dia tegur....

(perbualan lebey kurang camni)

Minah : Awak ada blog ekkkk...
Alycia : Haah, ada... nape...
Minah : Takde... perasan awak... siapa ekkkk.... Mama apa yer...
Alycia : Mama Adam.. alycia ... eh, awak ada jadi follower saya ker...
Minah : Tak lah... tapi saya slalu blogwalking ....
Alycia : Oh.. yeke... nanti kalau masuk blog saya tinggal lah jejak... saya kadang-kadang tak perasan (time ni bajett cam artis lak hikkkk...) .. Siapa nama awak...
Minah : Syuhada (betul ke tak ni.. tapi camtu lah tadi bunyinya)... Ok la, saya nak balik...
Alycia : Tinggal kat mana?
Minah : Presint 18...
Alycia : Lah, yeke... samalah... blog blok apa ... saya blog blok E..
Minah : saya blog blok D

lahhhh.. jiran blog rupanya yang tegur alycia tu... betul siyessss... memang tak sangka... kalau blogger yang slalu singgah kat blog memang kalau terjumpa memang bajett bole tegur... sebab dah ingat lebih kurang rupa dia... ini yang silent reader... siyesss, memang alycia tak pernah kenal... pastu tegur... memang lah terharu sangat... time tu memang bajet popular cam artis lak hihi...

kepada Syuhada (kalau salah sila betulkan yer) ... kalau BW kat blog alycia .... terbaca entry ni.... memang alycia terharu sangat... salam kenal dari alycia... sudi-sudilah tinggal jejak kat sini yer... mana tau pasni kita bole lepak-lepak kat taman ... sambil gosip-gosip hehe...

eh, korang pernah alami pengalaman yang sama tak ???

notakaki : dulu alycia pernah tulis nak buat entry blogger yang alycia pernah kenal ... ok, alycia kumpul picca dulu yer...


10 yang komen:

Reen Azreen said...

wekkk..prasan hot...caih

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

aduhaiii mmg hot mama la..glemer mak tau hehhee sampai kat luar pun org kenal heheh..kita time org nampak kyra je la kenal..ehh mama kyra ke hihihi kalau setakat nampak muka ni haa sure org tk kenal kita hihihi

cantekk said...

kzura, blog D mane? blok la... sejak2 jadik hartis ni suke typo taw... ;-p

Farra Dhelina said...

hehehe pernah nmpk akk kat alamanda..tp segan ler nk tegur..hehehe..

glemer uuuu.. ;p

ieda said...

heheh hot mama kann :)

mekchu said...

pernah wooo.. time tu rasa mcm nak lari kat toilet kasik tacap dulu.. hahahaha... tau la blogger, blog ngan blok pun dah konpius kaa... hehehehe...

~~@lyci@~~ said...

alahai.. typo lah eja blok tu.. malu2 hihik..

CikSembang said...

phuh hebat hebat..fofular dah sekrg ni.. syabas.. akak vangga

~~@lyci@~~ said...

CS :
ishhh akak ni.. malu i hehe..

chugie said...

ahaks.. memang glamor u! lagi2 kalau ade yg menegur cam pernah tengok kite kat blog.. wow!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com