Nuffnang Gadget

January 20, 2011

Tema Pink Yellow ...

sebenarnya last week ada aktiviti with Geng Merayap ... dengan tema Pink Yellow lagi ... tapi memandangkan en ajip jadi OP (official photogh) pada hari kejadian... so tak bole lah publish piccas lagi... tunggu bagi kat customer dulu baru bole yerkkkk tayang kat sini ...

nanti alycia tunjuk picca yang di shoot oleh en ajip... mana tau korang nak carik OP untuk majlis besday ker... wedding ker... photoshoot ker... bagi tau ajer alycia .... alah, harga kawan-kawan hikkkk....

... piccas dari kredit to Mona a.k.a Mak Buyung ...

notakaki : this week pun ada aktiviti Geng Merayap jugak ... tema World Safari lagi... apalah yang alycia nak jadikan Adam ni ekkkkk.... hmmmm, tungguuu ...


4 yang komen:

mekchu said...

rasa mcm nak pegi double bash tu.. tp tak confinkan ngan mona lagi.. bila dah dpt baju baru confim, boleh? hahahaha...

Farra Dhelina said...

waw tema safari? mcmn tu ye..hehe tak sbr nk tgok adam...

semuanya nmpk pinky lah..so sweet

ieda said...

wa best nie .. rajin gather2 nie ..
ermm bila nak dpt jumpe geng2 blogger di pahang pulak :)

~~@lyci@~~ said...

mekchu:
wahhh, dah ada bj kan.. leh lah jumpe kat sn nnt ;)

farra:
hehe.. xtaulah nnt adam jd camne hikk..

ieda :
insya allah ..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com