Nuffnang Gadget

January 31, 2011

Tema Safari World ...

ini lagi satu aktiviti with alycia punya Geng Merayap = Puteri Mona... kali ni tema Safari World... kiddos pakai safari World... mak bapak pakai white and jeans... ha, pening kepala nak pikir pakai baju apa safari world ni... nak beli kostum-kostum binatang tu, takut Adam takmo pakai... kang membazir ajer... akhirnya belikan t-shirt yang depan dia ada picca binatang... Safari world jugakkan hehe ....

macam biasa, jom layan piccas mak-mak yang sentiasa happening dari anak-anak...

... Banner Besday Party Doubles A's ... Adam hakimy dan Ammar Hafiey ...

... kek pun bertema Safari jugakkkk ...

... Besday boys ready nak potong kek ....
... comeykan budak berdua ni pakai kostum binatang ... nilah baru tema Safari World ... siap ada ekor-ekor bagai harimau ni hehe ...

... mama and Adam nak interparme ...

... with tokei Felt tee shirt = Cik Puan Tinihani ... tengok, mak-mak yang overkan posing... anak-anak rilekk ajer...

... Suka picca ni sebab besday boy Hafiey peluk Adam lagi... kata geng bas sekolah kan... abang Fahmy kat sebelah buat muka takde perasaan hikhik... 



... ni with geng jauh dari Semban = Mama-Chu and Mi-Chah ... sebelum pergi tu siap online dulu ngan Mama-Chu tanye sampai pukul brape smua ... 

... inilah semua ahli geng Merayap with kiddos... kali ni baru complete kehadiran penuh... kalau tak memang susah nak kumpulkan semua skali datang ....

notakaki : ohhhhh.. aku mengdapi menghadapi ketembaman yang melampau.. tu semua bukan salah kamera yer... tolon tolon.. kena diet huhu....


7 yang komen:

Puteri Mona said...

i likeeeee... tq for coming bebehs!! noqs mak curik gamba sket eh haha. Tanya ajip bape nak kene bayor utk cd itew kalau mahal sgt tapela tak mampu hihi.

~~@lyci@~~ said...

welkom.. eh, xde la.. dia saje je ngusik hehe.. nnt aku burn lam cd dulu..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

bestnyeee..tema pun dah beat heheh cake cantikss...
ketembaman melanda sbb musim ujan kot dok umah makan tido je hehehhe..takpe chubby pun tetap hot hihi

chugie said...

wah.. meriah! macam2 tema ade kan?

Putri_Aizat said...

meriah ye...best klu dapat wat besday party camtuh...

mekchu said...

clear betul gmbar2 kat sini...

patut aku isi borang claim milleage kan.. jauh wooo...

TiniHani said...

zur.. tag mak kat FB pic kita berempat tu.. sukaa.. walaupun mak2 yg ober ahakss

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com