Nuffnang Gadget

February 23, 2011

Aksi Lompat-lompat ...

alycia perasan ... kalau nak tengok aksi lompat-lompat tengok kat Blog Nana... mesti ada aksi lompat-lompat... memang terer betul Nana & Damia buat aksi lompat-lompat ... bila tengok orang lain melompat-lompat, sibuk pulak nak lompat sama... ni lah antara aksi lompatan yang sempat dirakam hehe...

... ni baru nak blajar melompat ... lompatan ala-ala sopan hehe ....

... ni dah terer skitt melompat ... 

... ni dah terer lagi skittt ... tapi kena tanggal sandal lah.. maunya sandal alycia tercampak kat mana kang hehe ...

tapi kan, dalam bab melompat-lompat ni... en ajip memang terer lah... siap boleh buat kaki lipat-lipat lagi... kagum kejap... tak caya tengok kat bawah ...

 ... papa pasni kita prektis lompat-lompat kat rumah ekkk papa ...

Adam Zikry??? hmmm, belum train lagi dia buat aksi lompat-lompat ... okay pasni akan ajar Adam melompat pulak...

mood : nak siapkan kerja ... bos dah jeling-jeling manja kat aku hukhuk ...

11 yang komen:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hahaha aih mama & papa suka main lompat2 plak skrg ni huhu..org kecik lompat nampak comel je..org besor alahai syahdis je nnt hikhikhik..

sedihh~
nak lompat gakkk

eT said...

hahaha...sunguh2 melompat tuh...
jaga2 cik salmah...:p
me xpenah lompat2..kalo lompat kompem xtinggi...

mummy_ayu said...

wah..sonoks amik gambar lompat2....

Nana said...

hahaha
kita mmg suka
wat aksi lompat
eh apa lg
join la
contest lompat si katak lompat hehehe
penat woo
amek pic lompat ni
bukan sekali amek je jadi hehehe

~~@lyci@~~ said...

Pinky Momma :
alahai, jgn lah ckp comeyy... lam gmbr jer comy, betul2 x hehe.. jom la lompat sma2 hehe..

eT;
penat lah melompat.. xtinggi2 pun hehe..

mummy_ayu:
sonok.. lg2 kalau dgn anak haha..

nana:
tulah.. slalu sgt tgk nana buat aksi lompat2.. tu yg nk try tu.. tp mongah acikk hehe..

✿etiey erywan✿ said...

wahh apa malu2.. memang layan lah! cantik sangat la gambar nih

mekchu said...

yep.. kena ajar dadam melompat pulak lepas nih.. lompat pas tu buat gaya2 sekali.. mesti dak kecik tu suka..

CatlinaFly said...

sy dah tak leh lompat..dah berat montots hehehehe :)

ieda said...

alah2 cumeinya .. ader contest lompat2 ker dik ekekekek

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tak de lg koleksi gambar lompat².. tingin nk gak amek stail ghitu, kena mintak tolong asben la, tp die tak sporting.. hampessss!!!

LyNn HaMzAh said...

nak juga buat aksi nie tapi takut tersungkur plak...hehehe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com