Nuffnang Gadget

February 21, 2011

Celebrate Anniversary ...

ni celebrate anniversary yang ke-3 tahun ... pergi hari yang sama dengan hari anniversary ... tak pergi jauh pun... pergi Alamanda ajer... yelah, kena cop laki cepat-cepat... laki den banyak sangat komitmen... tu pun nasib cakap awal... en ajip dah cakap malam ada TT kat Bangi hehe... biasanya kalau bab-bab makan alycia yang decide... en ajip pollo ajer... so, alycia decide Secret Recipe ...tapi papa bayar...

lepas order-order makan semua.... alycia pergi masuk dalam jap... pergi kat cashier ... saje nak buat suprise... alah, suprise kecik-kecik ajer ... ni ha ...

... 1 slice of cake... siap dengan 3 lilin lagi = 3 tahun kawin hehe ...
... mula-mula en ajip tiup ... tengok, bersungguh-sungguh Adam pun nak tiup ...
... pastu mama pulak yang tiup ... alahai, sayang picca Adam tak nampak ..

then, makanan pun sampai ...

... macam biasa kalau kat SR tak sah tak pilih Fish & Chip .. pastu Adam dengan small burger... en ajip order apa yer.. lupe lah ..
... ni gedik-gedik nak ambik gambar pegang tangan ... tapi tak tau nak pegang camne, sbb bawak kamera besar ... jadilah camni kan hehe ...

apa-apa pun, walaupun small celebration but kami enjoy ... alhamdulilah ... hadiah?? hadiah takdelah... sebab tahun ni macam tak plan dan tak tau nak beli hadiah apa ... sebab bisanya kami beli yang sama-sama, macam tahun pertama beli henpon sama color lain-lain... tahun ke-2 beli couple T ... rezeki tau couple T tu sebab menang Contest Couple T ... tahun ni tak tau... nanti-nanti lah bila terjumpa terus beli ...


Lastly, tengoklah idea en ajip sebagai simbolik cinta kami hehe ...

... A Z maknanya Ajip & Zura ... 
... kat tengah-tengah ada D = Dadam hehe ... bun & fries pun bole jadi kan ...
... lastly picca tuan blog dengan anak mesti ada ... Adam yang tak pas-pas nak buat peace ...


9 yang komen:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

happy anniversary hehehe...
lin next month yg ke-4..mmm nk tiru aksi pegang tangan tu la..so sweet hehehe...

**semoga bahagia selama-lamanya..amin**

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

eppy anniversary alycia..
smga kalian berbahagia sehingga keakhirnya..
stay gorjez mama! ;D

Fadzillah Kamarudin said...

semoga berkekalan sehingga ke syurga...
amin...

cantekk said...

Alhamdulillah...
yayy!!!! epi nibeseri korang!
smg epi+bhgia+diberkati ever after

paling best...tu...tu...
indulgence!!!! nyummmy!!!!!

~najwa~ said...

happy anniversary alycia...

~~@lyci@~~ said...

terima kasih pd smua yg mendoakan..amin..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah2 so romantik gitu...kita celebrate tak wat ape2 pun makan2 je...semoga cinta & kasih sayang yang disulam berkekalan sehingga ke akhirnya k

Nana said...

hehe kiut
gambo cincin
tu

kek choc indulgence....peberet tu

✿etiey erywan✿ said...

kraetfi gambar cincin tuh ah... dadam so cute

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com