Nuffnang Gadget

February 14, 2011

Kalau Laki Minat, Bini Kena Minat ...

 ni apa kes laki minat bini tak minat... laki minat bini kena minat pulak ni ..

ni semua pasal laki aku lah yang dah minat dengan fotografi kan... so, bila laki nak pergi tempat dia minat, bini kenalah bagi support dan ikut sekali.. baru lah dia happykan.... ni semua gara-gara World Press Photo Exhibition 2010 kat KLCC ... lepas majlis besday tema safari tu, terus berdesup kami ke sini ... lama giler baru nak citer kat entry hihi....

 ... tayang dulu muka laki ... kata photogh ... kemana-mana with bini no.2 dia tu = kamera ... nasib no. 2, kalau no 1 mama dah sentappp dah hukhuk...

... bini dia pulak nak interframe ... kata model tetap sehidup semati kan hikhik...

Apa yang ada kat World Press Photo ni yerk... ada pameran photo-photo terbaik dari seluruh dunia.. memang kagum tengok photo-photo ni... tulah sebab photo dia orang bole terpilih... ni kira macam photo journalist la ... sekarang en ajip tengah berusaha ke arah tu lah... nak hasil kan karya terbaik... kenalah tengok hasil terbaik dulukan... jadikan contoh ...

 ... ni antara photo-photo yang dipamerkan ... terpegun den sekejap ...

... aikk, adam bole pulak skodeng mama buat apa .. mesti dia kata apalah mama aku buat ni ...

laki bini sibuk layan photo ... anak pulak buat apa???
;
;
;
;
;
;
;
 
... bersila kat lantai ... sambil tengok-tengok pamplet ... suka ati lah Adam ... janji adam senyap haha ...

semoga suatu hari nanti, aku jugak bakal bergelar mrs photogh gakkkk hehe ...



korang ada minat yang sama dengan laki ... kongsi-kongsi lah kat sini ...


9 yang komen:

firahadifa said...

ermmm.. i minta da blaja main camera n ie... tapi malasssssss nyer rase nk start!

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

mahal bebeno hobi korang ni ehhehhe...so kalau laki minat tido n\bini pun kena minat tido gak la ni ehhe..
amboi alycia pegang camero stylo tu kalah en ajib hehehe

Farra Dhelina said...

ade..ade.. minat makannn!! heeee..tu pasal lah berlawan2 bera bdn..haihh..

eT said...

hehe..btol3...
xminta pon kene minat gaks..:p

Layan Makaroni Tak??

cantekk said...

somi saye hobi dia mngorat...
so saye pon sama..
;-D
wii~

MaMa CyDa said...

Hasben aku pon minat snap2 klik2 nih walaupon still amatur. Aku?? hu3 pegang kamera pon tergigil2... beratlah weihhh tp anak den si Adli mmg dah tnjk bakat dah ....
Minat utama hubby ... giler keta. Upgrade itu ini kat keta. Yg nih bleh kongsi sama ngan aku. Cumanya aku pandai mintak itu ini swuh upgradelah .. swuh jaga ... haram!! Laki aku jugak kena belek dorg tetiap hari hahahahah baik aku belek anak2 aku. Ader gak hasilnya :p

✿ etiey ✿ said...

huhu.. kita senasib! memang akan cuba utk minat apa yang laki minat. tapi kan bab racing car tu susah skit. huhu tak sanggup berpanas. kalao malam bolehla juga.. tp kadang redah juga..

Alin Marlini said...

minat jugak hobi ni tapi modal takdek..kikiki

mekchu said...

ada... tapi rahsia... hehehe...

berkurun baru upload ye.. ingatkan pegi shopping.. nak tya, apsal laki bini tu 2-2 posing pandang kiri erk?? hehehe... jawab jawab..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com