Nuffnang Gadget

February 19, 2011

Karnival WOW Putrajaya ...

sempena pergi ke Pesta WOW yang diadakan di Putrajaya pada 11 - 13 Jan 2011 yang lalu... dah memang duduk kat Putrajaya kan... so, layan jugak la event kat Putrajaya... pergi ni pun kebetulan sebab ikut en ajip... kawan-kawan dia ajak pergi shoot... so, i pollo ...

Malam tu ada konsert ... artis-artis memang gempakkk ... ada Mila, Blues Gang, Hujan, Ramli Sarip, Awie, Amy Search dan Ella ... alycia sampai pun masa tu Mila tengah buat show... tak layan... pergi jalan-jalan dulu... tengok apa-apa yang patut ...

... sebenarnya time ni akak tu tiup buih-buih sabun tu... so, alycia terpacak kat situ suh en ajip shoot.. jadilah macam lampu2 di malam hari ...

... nak jugak posing kat motor besar ... pinjam jap bang .. nasib brother tu x marah ...

... Adam kalau nampak belon Upin Ipin tu, tak beli memang tak sah ... nak bagi duduk diam belikan ajer... pastu sibuk pulak nak Mosue lah, Pooh lah... time tu memang tertekan ...rasa nak lari ajer.. tapi omak ehhh nak tengok konsert...

Bila time Hujan buat show, baru mengadap pentas... tapi time tu kau nak dapat tempat paling depan jangan harap lah kan... nasib ada skrin besar.. so, bole layan dari jauh sambil layan anak... tapi memang nak puji lah... penonton kat Putrajaya ni memang sopan... duduk elok-elok... takde nak terkinja sana, terkinja sini macam slalu tengok kat tv tu... lagi pun ni 1st time alycia tengok konsert live.. eh bukan tak pernah tengok live... tapi yang ni live dekat-dekat... bawak Adam lagi... 

apa-apa pun, dapat tengok konsert sambil layan lagu dengan tenang... sesekali Adam Zikry ajak tengok motor kecik ker, tengok belon ker.. layan.. pastu layan konsert balik... paling layan Ramli Sarip dengan lagu Kamelia, Awie dengan Sejati dan Ella dengan Rama-rama...

Jom mtengok artis..

... Noh Hujan ... suke tengok rambut dia ...

... time ni Ramli Sarip nyanyi lagu kamelia ... smua penonton terdiam... khusyukkk ...
... Awie paling best nyanyi lagu Sejati ... bole pulak buat dialoh abang Hasan dalam Hantu Kak Limah Balik Kampung... lawak la Awie ...
... Amy Serch .... dah imej bersih kan dia ...
... pastu Amy Search duet dengan Ella ... lagu apa ha, lupo acikk ...
...  Ella berduet dengan Awie... nyanyi lagu Baldu Biru ...

  
... dan penutup adalah persembahan Ella ... yang best time nyanyi lagu Rama-rama... very thje manja-manja gitu ...

Penonton Putrajaya very sopan-santun ... I like ;)



5 yang komen:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

mmg hot mama lar u..maintain je..
jeles2..hukhukhuk

Farra Dhelina said...

suka 1st pic tu..i like..ade buih2 gitu ;)

cantekk said...

huhukkkk
ttiap kali ada event mst tak leh nk gi...
tensi je

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)
tq

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya alycia ni kalo pakai tudung ape pun tetap lawa jugak tau

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com