Nuffnang Gadget

February 28, 2011

Kemenangan Akhir Februari ...

alhamdulilah... hadiah last bulan Februari... perasan tak, alycia jarang join GA atau lucky draw yang ada cabutan bertuah ni... sebab jarang bertuah hehe... tapi harini ada rezeki menang hadiah untuk Mama Kyra 1st Giveaway .... Keputusan penuh di SINI ....

5 Pemenang yg bertuah dapat hadiah dr penganjur...

... alycia no 1 ...

nilah hadiah yang dapat ...

... FM dari Sarawak...

tq to Adlin a.ka. Mama Kyra ...

Kemenangan ke-4 bulan Februari...
Kemenangan ke-5 2011 ...


8 yang komen:

e.l.i.z.@ said...

wahhh akhirnya bertuah jgk..ok la tu..eli ni pun jarang gak bertuah kekeke

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

sama la yg menganjurkan GA ni pun muka tk bertuah taip kali join GA tkde pernah yg sangkut hehhe
Tahniah Alycia..mmg lucky ..kyra tertarik nama u b..hehehe

Nana said...

wah,,
dah makin byk menang ni hehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

yayyyy congratz dear!
bestnya dpt tmbah koleksi FM lg =)

SyUhAdA said...

thniah ye~!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

tahniah yew. bertuah badan!!

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...
This comment has been removed by the author.
CatlinaFly said...

tahniah!huhu tahun ni rasenye belum menang sgt..adalah menang sikit hujung tahun itupun contest bukan kat blog..hua hua..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com