Nuffnang Gadget

February 11, 2011

Splash Splash Dekat Ajer...

ni acara lepas Majlis Cukur Jambul Baby Intan tu cucu alycia tu... alah, yang aku dah jadi nenek tu... eh, nape pulak alycia dah jadi nenek... mudanya dah jadi nenek ... ishhh, korang ni... alycia nenek vouge lah... klik kat SINI nak tau citer pasal nenek...

masa kat rumah tu sebelum bertolak papa dah pesan dah... nanti bawak towel dengan baju Adam sekali.. nak bawak Adam pergi mandi ... pastu dalam hati "aikkkk, kata kat KL ... kat mana pulak nak mandi ni ..." malas nak fikir panjang, dengan baju mama sekali terus packing... yelah, dengan berbaju kurung kang nak pergi mandi, tak sesuai lah kan... haruslah bawak baju salin kan...

lepas abis majlis cukur jambul, terus kereta papa meluncur laju... rasa-rasa maca dah tau ajer arah tujuan.. kat KLCC rupanya... tapi cuaca mendung ajer... silap-silap kang ujan... sebab dah janji dengan Adam nak pergi mandi, bawak ajer ... Adam tau kalau kita kata nak mandi, siap tunjuk gaya basuh rambut... tu maknanya dia taulah nak mandi tu...

sampai-sampai di Taman Tema KLCC (eh, betul ke nama dia camni) ... tengok ramainya orang.. paling ramai orang Indon la... agaknya inilah kot tempat paling dekat untuk diaorang beriadah... tapi kat sini takdelah orang besar mandi.. untuk budak - budak ajer...


... time ni Adam panas-panas badan dulu... main kocak-kocak air... basah-basah kaki ... lambat panas Adam ni... kalau pergi mana-mana, dekat 1 jam baru panas... baru ada mood 
dia ...

... tengok, main kocak-kocak air dulu ...

 
... ha, ni baru dah panas ... baru nak rendam-rendam dalam air macam orang lain rendam ...

 
... okay, hari dah nak ujan dah ... tanggal baju mandi, terus mandi dengan air bersih... tapi biasalah budak-budak kan... mana tau kita kata nak ujan... dia nak main air lagi ...kat shower tu pun jadi jugakkk main air...

 
... ni kes takmo pakai baju... nak mandi lagi... siap golek-golek kat situ... malu mama tau adam huhu ...
ngam-ngam Adam dah pakai baju, terus ujan turun ... nasib renyai-renyai dulu ... sempatlah kitaorang sampai kat KLCC ... kalau tak, mesti kuyup... kalau mama kuyup, kompem request baju baru kat papa haha ... time tu ISETAN tengah sales pulak tu... ishhh, rugi-rugi ..

11 yang komen:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

aww...cekcinya adam...bukan main sonto lagik dia, budak2 memang suka main air kan

✿ etiey ✿ said...

heheh dadam handsome!

Nad @ MamaZakwan said...

adam ni mmg suke splash, splash ek..ceria jek..zakwan..hem, jgn harap!penakut!hehe

mekchu said...

tekanan tuh.. sambil pujuk anak, sambil kena control ayu... dah la ramai org kat situ kan.. hehehe.. tak pe dadam.. nnti kita janji2 gi spalsh spalsh ngan abg mi-cah... jom..

chugie said...

cekcinye adam.. :D

Aleyn said...

Owww...sensored gituuu..

Kita x pernah lgi bawak anak mandi kat KLCC....hmmm...biler ek..

Putri_Aizat said...

sensored...seksi lak adam ea...bestnyer bermandi manda kat klcc tuh...

Faizaharis2 said...

wiwittttt... kalo adam golek lelama musti mama tu dpt baju baru kan kan kan...hihihi

Farra Dhelina said...

best mandi kat tgh2 bndar ye heee

CikSembang said...

salam zura
masa anak akk kecik dulu mmg ni tempat tumpuan.. tp tak larat lama2 ramai sgt orangnya..

cantekk said...

pic last.

apsal ada tanda pangkah tu??
knp letak pangkah??
spender pesen baru ke??

;-D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com