Nuffnang Gadget

February 24, 2011

Vote For Adam & Kawan-kawan ...

-- STICKY MODE SAMPAI 24 FEB 2011 --

tadi nampak kat blog Nana dah buat entry untuk vote ... siap masukkan nama Adam Zikry lagi... hukhuk terharu acik.... so, sekarang alycia nak mintak korang tolong vote Adam dan kawan-kawan untuk
Contest Aku dan Lolipop...

ni gambarnya ...



nak vote macam mana??? senang ajer ... caranya just tinggalkan komen kat blog bawah ni ...

komen kena format mcm ni..korang kopipes ajer macam kat bawah ni hehe...

CIK JUE SAYA PILIH...
pilihan pertama:1
pilihan kedua : 16
pilihan ketiga :4

No. 1 tu Adam Zikry (kenalah vote anak sendiri kan hehe)
No.16 tu Damia - anak Nana
No. 4 tu Balqis - anak Anje

tengkiu in advance kat korang...





5 yang komen:

Nana said...

heheh tq gak..tlg rayu undi utk damia hehehe
good luck

MaMa CyDa said...

dah vote tuk adam .... gudluck ek adam ... :D

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

goog luck yerrr

Ladies Bizz said...

Gud Luck for Adam!!! Lets Shopping here http://www.ladiesbizz.blogspot.com/

~~@lyci@~~ said...

tima kasih smua ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com